Ciorba de sfecla de post
c Ciorba de sfecla rosie este usoara, foarte gustoasa si se prepara foarte repede. INGREDIENTE ...
Semilună cu nucă și cremă – o prăjitură cremoasă, cu un gust fin și aromat
Pentru a o pregăti, vei avea nevoie de următoarele ingrediente Ingrediente pentru blatul de ...
Prajitura cu biscuiti si ciocolata, foarte rapida- Desert fara coacere
A face un tort de ciocolata poate fi foarte simplu. Trebuie doar sa folositi biacuiti si o ...
Ce este bine să faci dacă varza pentru sarmale este prea acră sau prea sărată. Trucul lui Sorin Bontea îi dă un gust perfect
Care este trucul pentru varza de sarmale, dacă este prea acră sau sărată. Există un sfat al ...
Cum se prepara corect lebarul. Aceasta este reteta traditionala pe care putine gospodine o mai stiu
Lebarul (germ. Leberwurst) este un preparat traditional pe masa de Craciun. Este un carnat pe baza ...
Câtă ceapă trebuie să pui la 1 kilogram de carne pentru sarmale. Secretul unui gust senzațional
Câtă ceapă trebuie să pui la 1 kilogram de carne pentru sarmale. Trucul simplu pe care trebuie ...