Ce sa bei inainte de culcare ca sa dormi mai bine? Care sunt ceaiurile bune pentru somn? Ce sa bei inainte de culcare ca sa adormi instant.

Daca ai probleme cu somnul si esti in cautarea unor remedii naturiste pentru a te putea odihni mai bine, iti oferim cateva variante de ceaiuri. Sunt plante cu proprietati calmante, care te ajuta sa te destinzi si sa ai un somn bun si linistit.

Ceaiuri bune pentru somn. Stresul de la locul de munca, problemele din viata personala, nemultumirile de zi cu zi iti pot afecta somnul. Adormi cu greu, te zvarcolesti si nu reusesti sa adormi sau te trezesti de multe ori in timpul noptii si simti ca nu te-ai odihnit desi ai petrecut cateva ore bune in pat.

Sunt multi factori care iti influenteaza starea de spirit si calitatea somnului. Daca nu te odihnesti suficient, iti pierzi capacitatea de concentrare si nici nu mai dai randament la locul de munca sau la scoala. Inainte de a merge la farmacie pentru diverse suplimente care sa te ajute sa dormi sau la medic pentru un tratament care sa-ti trateze insomnia, poti incerca o varianta la indemana tuturor: ceaiurile de plante.

Ceaiuri bune pentru somn: Ceai de tei

Ceaiul de tei este un aliat de nadejde in lupta cu insomnia. Florile parfumate de tei calmeaza si te ajuta sa ai un somn linistit. Teiul contine un ulei volatil cu proprietati relaxante si sedative, recomandat persoanelor cu tulburari de somn.

Ceai de menta

Persoanele care reusesc cu greu sa adoarma pot bea chiar inainte de culcare o cana de ceai de menta. Menta reduce starile de stres si anxietate, relaxeaza corpul si induce somnul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *