Apa de praz: spune la revedere colesterolului, diabetului si kilogramelor in plus fara prea mult efort

Cursul de tratament dureaza o luna, iar apa de praz se ia de doua ori pe zi, inainte de masa, dimineata si seara.

Ingrediente necesare:

1 sticla de apa minerala carbogazoasa
¼ crenguta de praz

Preparare:

Deschideți sticla și puneți în ea ¼ crenguță de praz (tăiată în jumătate și jumătate în cruce). Se lasa la frigider pentru o zi. După 24 de ore, apa este gata de băut.

Un pahar de rachiu se bea in fiecare zi, de doua ori pe zi, inainte de masa. După o lună, fă analize de sânge, rezultatele ar trebui să fie satisfăcătoare și colesterolul scăzut.

Apele spumante naturale contin: sodiu, calciu, potasiu si magneziu in echilibrul perfect care este potrivit pentru organism. În plus, acești cationi sunt completați cu anioni: sulfați, cloruri, bicarbonați și fluor, care, împreună cu bioflavonoidele din praz, ajută la eliminarea colesterolului din sânge și la protejarea vaselor de sânge.
Acțiune: Când prazul intră în contact cu apa minerală, se eliberează oxid nitric, un gaz natural care relaxează vasele de sânge. De asemenea, sunt eliberați polifenoli, care joacă un rol direct în protejarea vaselor de sânge și a celulelor sanguine de deteriorarea oxidativă.

Apa de băut ajută la tratarea diabetului de tip 2, obezității, aterosclerozei, alergiilor respiratorii și artritei reumatoide.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *