Dietă. Ce să bei dimineața ca să slăbești. Amestecul care arde grăsimile din corp este compus din ingrediente simple și naturale precum: suc de lămâie, piper, miere, apă. Cum trebuie îl consumi dimineața.

Dietele care exclud anumite clase de alimente, chiar și pentru perioade scurte, sunt, de cele mai multe ori, nocive pentru siluetă, iar pe termen lung, pentru sănătate. De aceea, fără o indicație mediacală, în loc să ne gândim la ce să nu mai mâncăm, o variantă mai simplă și mai sănătoasă ar fi aceea de a a adăuga anumite ingrediente la micul dejun, ingrediente care ajută metabolismul și arderea grăsimilor, favorizând pierderea în greutate. De aceea, vă propunem un un amestec ce conține suc de lămâie, miere, piper și apă și care, consumat la micul dejun poate funcționa ca o adevărată cură de slăbire.

Dietă. Ce să bei dimineața ca să slăbești! Amestecul care arde grăsimile din corp

Suc de lămâie cu miere și piper

Proprietățile benefice ale sucului de lămâie sunt arhicunoscute pentru sănătate. Consumul unei limonade este și util pentru tratarea pietrelor la rinichi, accidentelor vasculare cerebrale, tratamentul bolilor cardiovasculare și reducerea temperaturii corpului. Efectele pozitive ale lămâiei asupra sănătății se datorează mai multor elemente nutritive din compoziția acesteia: vitamina C, vitamină B, fosfor, proteine și carbohidrați.

Piperul negru are efect antioxidant si antibacterian, menţinând starea de sănătate a tractului digestiv. De asemenea, îmbunătăţeşte digestia şi ajută la sănătatea intestinală. Principalul component activ din piper este Piperina care excită enzimele digestive, facilitează asimilarea proteinelor, lipidelor şi a unor glucide furnizate de alimentaţie.

Sucul pe care poți să-l incluzi în dietă este un amestec de zeamă de lămâie, piper negru, miere și apă. Amestecă, așadar: două linguri de zeamă de lămâie, un sfer de linguriță de piper și o lingură de miere. Diluați amestecul cu un trei sferturi de pahar de apă caldă. Lămâia și piperul ajută metabolismul, în timp ce polifenolii pe care îi conțin citricele încurajează arderea grăsimilor și contribuie la pierderea greutății corporale.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *