După luni bune în care nu și-au vorbit, Oana și Petre Roman s-au revăzut! Vedeta a publicat fotografii cu tatăl ei, pe contul său de Instagram.

Nu de puține ori, Oana Roman a dezvăluit în spațiul public că nu are o relație bună cu tatăl ei. Vedeta a fost mereu mai apropiată de mama ei, însă și-ar fi dorit ca situația să fie diferită în ceea ce îl privea pe Petre Roman. Fostul politician s-ar fi distanțat, iar Oana și-a exprimat dezamăgirea și în urmă cu o lună, atunci când Petre Roman nu a sunat-o pe Isa, cu ocazia zilei sale de naștere.

Între timp, se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune și au decis să se întâlnească. După luni bune în care nu și-au vorbit, cei doi s-au bucurat de revedere. În imaginile surprinse de Oana, Petre Roman o cuprindea pe Isa, iar toți trei păreau fericiți împreună.

”Astăzi ne-am revăzut cu tata. Arată absolut fabulos. Fericire”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana și Petre Roman s-au întâlnit, după luni bune în care nu și-au vorbit
Oana Roman: ”A fost un tată dur”

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă… Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap.

Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat… o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, a mărturisit fiica fostului premier acum mai multă vreme.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *