Cu toate că a trecut printr-un divorț scandalos, soarele a răsărit pe strada lui Alin Oprea. Artistul și frumoasa sa iubită, Medana, au împlinit doi ani de la relație. Îndrăgitul cântăreț i-a făcut o surpriză de proporții brunetei și a surprins-o cu nici mai mult, nici mai puțin de 1.500 de trandafiri. Iată ce declarații a făcut fostul soț al Larisei Oprea la Antena Stars!

Alin Oprea, schimbat radical datorită relației cu Medana.
A trecut printr-o perioadă nu tocmai ușoară după divorțul de Larisa Oprea, însă soarele a răsărit din nou pe strada lui. Alin Oprea a împlinit doi ani de relație cu iubita sa, Medana, și radiază de bucurie. Artistul și-a găsit într-un sfârșit liniștea și fericirea în brațele frumoasei sale iubite și a adus numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Alin Oprea, surpriză de proporții pentru Medana, la împlinirea a doi ani de relație
Fostul soț al Larisei Oprea a declarat la Antena Stars că s-au împlinit doi ani de la momentul care i-a schimbat radical viața, momentul în care a înțeles și a realizat ce înseamnă cu adevărat iubirea, dar mai ales, respectul și demnitatea. Mai mult decât atât, artistul consideră că momentul în care a întâlnit-o pe brunetă a fost unul magic.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *