Deși s-a sperat până în ultima clipă că se vor împăca, ieri au divorțat la notar. Raluca Pastramă și Pepe și-au spus adio în mod oficial, după opt ani de căsnicie. Cu cine locuiește latino lover-ul după despărțirea de mama fetițelor sale? Totul despre viața de ”proaspăt”… burlac.

Gata cu zvonurile și speculațiile despre o posibilă împăcare. Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în mod oficial, după opt ani de căsnicie și momente de neuitat. Artistul și mama fetițelor sale și-au spus adio pentru totdeauna, ieri, după o despărțire amiabilă la notar. Deși fanii au sperat până în ultima clipă că latino lover-ul și bruneta vor mai da o șansă poveștii lor de dragoste, în cele din urmă, deznodământul a fost altul.

Cât despre cum se descurcă Pepe singur, ca și ”proaspăt” burlac, ei bine, artistul a fost mai sincer ca niciodată și a vorbit deschis despre acest subiect. Nu are o problemă în a se descurca cu treburile casei sau cele menajere, dat fiind faptul că și-a luat inima în dinți și încă de la 15 ani s-a mutat de la părinții săi. Fostul soț al Ralucăi Pastramă știe să facă de toate, de la gătit până la curățenie, însă, din când în când, mai primește ajutor din partea unei doamne.

”Întotdeauna m-am descurcat singur, pentru că eu m-am mutat de la părinţi de la vârsta de 15 ani. Am locuit singur, cu chirie, aşadar am învăţat să şi spăl, să şi calc, fac şi curățenie. În momentul de faţă, firesc, există cineva, o doamnă care are grijă de toate astea, şi a existat întotdeauna în ultimii 15-20 de ani cineva care s-a ocupat de gospodărie, pentru că nu am timp. În casa mea găseşti ce se găseşte într-o casă normală. Eu sunt cel care găteşte, am grijă să fie curăţenie şi ordine în fiecare zi; chiar dacă de două ori pe săptămână am pe cineva la curăţenie generală, în viața de zi cu zi sunt extrem de ordonat şi ştiu tot rostul casei, de la A la Z.”, a declarat Pepe pentru viva.ro.

Pepe: ”Nu ştiu dacă burlac este termenul potrivit pentru mine”
Cu toate că a trecut prin divorțuri și pare că ghinioanele în dragoste îl urmăresc constant, Pepe privește partea plină a paharului și nu se gândește nicio secundă la problemele pe care viața i le-a scos în cale de-a lungul timpului. Se consideră un bărbat asumat, sincer și, cel mai important, un tătic devotat și grijuliu cu micuțele Rosa și Maria.

”Am confirmat în 21 de ani de carieră şi vreau să o fac şi de aici încolo. Cred că mă consider un bărbat normal şi norocos că până acum am avut multe întâmplări frumoase în viaţa mea şi nu îmi place să mă gândesc la eşecuri. Nu ştiu dacă burlac este termenul potrivit pentru mine. Din punctul meu de vedere, sunt un bărbat asumat, sunt un tătic cât se poate de grijuliu şi de normal, sunt un artist care are grijă de tot ceea ce face şi ce pregăteşte pentru viitor, pentru că am nevoie de continuitate şi respect.”, a mai adăugat latino lover-ul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *