Un copil din Iași a vrut să îi cumpere flori unei persoane importante din viața lui, dar nu a avut bani suficienți. Ce s-a întâmplat la scurt timp? Nimeni nu se aștepta la acest lucru.

 

Pe un grup de Facebook „Ești din Iași dacă…” a fost postată o poveste absolut impresionantă a unui băiețel care a mers să cumpere flori, dar nu avea suficienți bani pentru a le achita.

 

Un tânăr care se afla în acele momente și el la florărie s-a oferit să îl ajute, însă abia mai apoi a aflat pentru cine era buchetul.

„Un tânăr, (de aproximativ 15 sau 14 de ani) a luat un trandafir, dintr-una din multele florării ale pieței, și îi lipseau 2 lei pentru a completa suma, la care florăreasa i-a spus: „dacă nici pentru o floare nu ai, mai bine nu îi dăruiești nimic, nu vei face nimic altceva decât să o rănești pe biata fată.”

Băiatul a lăsat capul în jos și a lăsat trandafirul” se arată în povestea postată pe grupul respectiv de Facebook.

Imediat cum i-a plătit trandafirii, salvatorul a aflat faptul că micuțul cumpărase buchetul respectiv pentru mama lui, ci nu pentru vreo domnișoară. Ba chiar mai mult, se pare că băiatul a vrut să îi facă un cadou de ziua ei de naștere.

„Înțelegându-i neputința, din toată sărăcia mea, am luat 3 trandafiri, iar când am plătit i-am spus florăresei: „Intenția acestui băiat și cavalerismul lui, valorează mai mult decât trandafirul și comentariul dumneavoastră.”

M-am îndreptat spre băiat și i-am spus: „Dă-i asta, tu nu îți face griji, azi pentru tine, mâine pentru mine… Du-te și cucerește-o campionule, fă-o să se simtă cea mai iubită și importantă persoană din viața ta! A primit florile cu uimire, s-a uitat la mine cu ochii săi limpezi și plin de iluzie, și mi-a răspuns:

— „Mulțumesc frumos, Dumnezeu să vă binecuvânteze!… nu sunt pentru o fată, sunt pentru mama mea, astăzi este ziua ei de naștere!”
Niciodată nu știm despre situațiile prin care trec alții, de aceea nu trebuie să judecăm niciodată” a conchis bărbatul.
Sursa wowbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *