Diana Șoșoacă va pleca, la un moment din AUR, a declarat jurnalistul Robert Turcescu, la emisiunea Contrapunct EvZ TV, în care a fost dezbătută prezența Dianei Șoșoacă în peisajul politic din România.

“E un personaj care joacă un rol, știe că există un electoral pentru așa ceva” a declarat Robert Turcescu, adăugând faptul că “Șoșoacă nu este sărită de pe fix, face acest lucru cu un scop și, în curând va pleca din AUR.”

Robert Turcescu a mai declarat că Diana Șoșoacă este un personaj politic care a înțeles că există o parte din electorat care vrea circ. Contextul dezbaterii este cel în care Diana Șoșoacă a pus pe Facebook un clip video în care a arătat cum sfidează regulile din pandemie.

Diana Șoșoacă are probleme mari după filmulețul postat în urmă cu câteva ore Mai exact, se pare că IPJ Iași a deschis o anchetă, după ce Diana Şoşoacă, senator AUR, a făcut vineri seara, petrecere la restaurant.

În fimulețul postat pe rețeaua de socializae, Diana șoșoacă a făcut mai multe declarații. După ce au cântat piese patriotice, senatorea AUR le-a spus celor care o urmăreau în transmisiunea live de pe Facebook, că “E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită. La mulți ani, români!”.

În tot acest timp, tot mai multe persoane au venit pe ringul de dans, îmbrățișându-se și cântând împreună. Diana Șoșoacă nu s-a putut abține și a ținut să-i facă și o declarație lui Raed Arafat, secretarul de stat în MAI.

Copreședintele AUR George Simion a declarat că nu are ce să-i reproșeze senatoarei AUR Diana Șoșoacă, după ce aceasta a participat la o petrecere într-un restaurant din Iași, unde nu au fost respectate restricțiile anti-COVID. Senatoarea a transmis petrecerea live pe Facebook.

„Ce-aş putea să îi reproşez doamnei Şoşoacă, cu excepţia faptului că unii participanţi nu ştiau versurile de la «Treceţi batalioane române Carpaţii» şi le citeau de pe tabletă?”, a declarat George Simion la Antena 3.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *