Mesaj dur din partea doctorului Adrian Streinu-Cercel pentru cei care nu vor să se vaccineze. Ei trebuie să înțeleagă că, din cauza virusului, se moare. Iar, dacă se întâmplă ceva grav, să nu se întrebe de ce, este declarația făcută astăzi de fostul director al Institutului Matei Balș.

Infecționistul a explicat cum funcționează, de fapt, vaccinul.

”Sunt practic niște grămăjoare de grăsime, și în interiorul acestei grămăjoare este pusă o moleculă de DNA, de ARN, care induce în organismul nostru producerea acelei molecule de vârf, de spike. După care celelalte celule vin și fac treaba și fac anticorpul necesar în așa fel încât, când vine virusul, acesta să fie inactivat de la partea de intrare.

Nu se pune problema să convingem pe cineva. Dacă lumea nu pricepe că din acest virus se moare, e problema lor. Însă, dacă se îmbolnăvesc, să nu se întrebe de ce li s-a întâmplat lucrul ăsta”, a declarat Adrian Streinu-Cercel.

Adrian Streinu-Cercel, prima reacție după ce a fost vaccinat împotriva coronavirusului
Medicul Adrian Streinu-Cercel a făcut primele declarații, duminică dimineața, după ce a fost vaccinat împotriva coronavirusului.

„E extraordinar vaccinul! Nu a durut absolut deloc. Fetele au mână foarte ușoară, pentru că sunt de la noi din Institut și echipa de aici este o echipă superbă din punct de vedere medical și al dotărilor”, a spus Adrian Streinu-Cercel, duminică dimineață, după ce a fost vaccinat.

„Eu vreau să le mulțumesc tuturor, pentru că au făcut o treabă nemaipomenită în această pandemie”, a adăugat acesta.

„Lumea a înțeles că acest virus e o nenorocire și că poate să te omoare. Singura modalitate de scăpare imediată este vaccinarea. Vaccinul este superb, din punct de vedere al modului în care a fost conceput”, a mai spus Streinu-Cercel.
Sursa antena3.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *