George Simion (AUR) a făcut, marți, declarații înainte de consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis.

„Dacă vor continua cu bătaia de joc din Parlament, vom refuza toate așa zisele Comisii pe care ei le-au înființat. Alea nu sunt Comisii lucrative! Doar o formă de a consuma inutil banul public”, a spus, marți, 22 decembrie, George Simion.

Întrebat, ulterior, dacă are un mesaj pentru Klaus Iohannis, a făcut următoarea precizare: „Doar un mesaj: redeschideți școlile de urgență!”

Amintim că președintele Klaus Iohannis a reluat consultările cu partidele politice parlamentare în vederea desemnării premierului.

Klaus Iohannis i-a felicitat pe liderii coaliției care au mers la Palatul Cotroceni pentru a-l propune pe Florin Cîțu premier.

„Felicitări pentru formalizarea coaliției. Felicitări pentru viteza cu care ați reușit să promovați demersurile în Parlament. Recunosc că este prima dată când văd un Parlament constituit și cu conducerile alese într-o zi și un pic, ceea ce este…”, a spus Iohannis, care a fost întrerupt de președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, care a ținut să precizeze că a fost vorba de o zi „și un pic de noapte”.
Sursa dcnews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *