Pepe este dispus să facă orice în schimbilor celor două fetițe pe care le are cu Raluca Pastramă. Artistul și fosta lui parteneră nu reușesc să ajungă la un consens, motiv pentru care negociază la sânge.

Pepe și Raluca Pastramă se luptă unul cu celălalt din răsputeri pentru a câștiga celor două fetițe: Rosa Alexandra Pascu și Maria Pascu, fiecare punând la bătaie ce au mai valoros.

Se pare că mărul discordiei ar fi chiar o proprietate pe care Pepe a cumpărat-o de la părinții Ralucăi, fiind vorba de grădinița pe care soții Pascu o dețin și în privința căreia aceștia nu se pot înțelege.

Pepe, negociere la sânge cu Raluca Pastramă
Pepe i-a propus Ralucăi să-i dea grădinița și un autoturism în valoare de 70.000 de euro în schimbul celor două fetițe pe care le au împreună, dar bruneta a refuzat, motiv pentru care cântărețul latino s-a gândit la o altă soluție.

Fostul soț al Oanei Zăvoranu ar fi convocat adunarea AGA pentru a o da afară pe soția sa din poziția de manager, ba chiar i-ar fi cerut Ralucăi să plătească în continuare ratele la bancă.

Cu toate acestea, Raluca Pastramă nu a cedat în fața soțului ei și a încercat să conteste acțiunea în instanță. Soția lui Pepe țintește sus și își dorește grădinița, mașina, dar și fetițele, lucru care îl scoate din sărite pe artist.

Însă, se pare că în actele referitoare la grădinița soților Pascu, cea care apare ca asociat unic și administrator este Raluca Pastramă, Pepe nefiind menționat. Cântărețul consideră că are dreptul la o parte din grădiniță, din moment ce declară că a cumpărat proprietatea de la familia soției lui, ba chiar a luat un credit în valoare de 200.000 de euro și a investit 400.000 de euro pentru amenajare. Totuși, grădinița le-a adus pierderi mari, iar în primul an nici nu a funcționat.
Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *