Numele Nostradamus este sinonim cu prezicerea viitorului. Acesta a publicat în 1555 o carte care conținea 942 de catrene despre care se presupue că sunt preziceri ale evenimentelor viitoare.

Anterior, o postare virală pe rețelele de socializare susținea că astrologul francez din secolul al XVI-lea a prezis pandemia coronavirusului. Acum, ca anul 2020, se apropie de sfârșit, predicțiile sale din 2021 au devin și acestea virale, unele dintre ele susținând că sunt dezvăluiri șocante. Conform uneia dintre previziunile sale, un om de știință rus va dezvolta o armă biologică care va distruge specia umană.

În special, va fi foamete, vor fi cutremure și pandemiile indică apropierea sfârșitului lumii.

Pandemia de COVID-19 poate fi considerată ca fiind începutul sfârșitului iar foametea care va urma va fi ceva ce nu a mai fost văzut până acum.

Nostradamus a prezis totul despre pandemia Covid-19

În ceea ce privește schimbările climatice nu mai avem de acum nicio îndoială că au un efect important asupra vieții de zi cu zi. Previziunea spune că nivelul mării ar putea crește dramatic ceea ce va afecta jumătate din populația lumii, consecința fiind că vor apărea tensiuni și mai mari și în cele din urmă este posibilă chiar și confruntarea armată.

Un cutremur major va afecta statul California ceea ce va determina schimbări dramatice în vieților locuitorilor acestei regiuni din SUA.

O altă previziune care aduce fiori reci este că armata americană va reuși în sfârșit să creeze ”soldatul universal”. Cyborgi care se vor putea conecta direct la serverele de unde vor primi instrucțiuni de luptă, vor putea vedea prin ochii sateliților și ale dronelor câmpul de luptă și locurile în care sunt amplasați inamicii.

Pentru neinițiați, Nostradamus este una dintre cele mai ilustre personalități din istorie. Această notorietate se datorează faimoaselor sale profeții și preziceri. Dincolo de astrologie, Nostradamus a fost un doctor talentat, dar și un personaj controversat, specializat în ocultism. Nostradamus a începutul celui de-al doilea război mondial, ascensiunea lui Hitler, căderea comunismului, asasinarea președintelui JF Kennedy, independența Indiei și apariția statului Israel pe harta lumii, evenimente confirmate de trecerea timpului, dar și evenimente care merg mai departe în timp.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *