Secretarul de Stat, Raed Arafat, a fost amenintat cu moartea, intr-o postare pe Facebook, de Raul Coltor, un adept al teoriei conspiratiei. Barbatul sustie ca acest virus nu exista si il ameninta pe Arafat, aseara, intr-o postare care a fost distribuita de pestae 1500 de persoane.

„In baza articolului 55 din Constitutia Romaniei, declar public: Avand in vedere ca Raed Arafat este condamnat la moarte in Palestina si datorita crimelor pe care le-a comis impotriva cetatenilor romani ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea juramantului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide in numele Tarii si a Poporului Roman!

Domnule Raed Arafat! O sa fiu EU acela care o sa va ingroape alaturi de un porc (animal considerat impur in religia musulmana – n.red.) intr-un mormant de Piatra! Te somez sa parasesti acest teritoriu inainte de intalnirea noastra! Game over zdreanto!”, este mesajul postat de Raul Coltor pe pagina sa de Facebook

Contactat de jurnalisti, Raed arafat a facut prima declaratie:

„Am inchis internetul acum, pe tableta. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de injuraturi. Si nu numai injuraturi, si indemnari: pleaca de acasa. Acelasi lucru il patesc toti colegii care indraznesc sa deschida gura si sa spuna ceva despre aceasta boala”, a spus Secretarul de Stat.

„Pe mine nu ma afecteaza deloc, dar pe altii ii afecteaza. Eu, sa zicem, am trecut prin destule, m-am obisnuit. Sunt, pentru unii, socante mesajele astea. E suficient sa primeasca cateva, s-au oprit acolo. La mine nu pot sa spun decat sa continue, nu am nicio problema”, a mai declarat Arafat.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *