Celebra actrita Berguzar Korel a devenit mama pentru a doua oara si trece prin cea mai frumoasa perioada din viata sa.

 

Berguzar Korel (Azize din serialul „Patria mea esti tu”), prima aparitie alaturi de bebelusul ei! Celebra actrita este foarte discreta in ceea ce priveste viata sa privata si mai ales cand vine vorba despre copiii sai.

 

Recent Berguzar Korel a fost surprinsa de jurnalistii turci, in timp ce se afla la o cafenea, tinandu-si in brate bebelusul, in varsta de patru luni. Indragita actrita si-a dorit enorm sa aiba si al doilea copil si este extrem de fericita si implinita de cand a venit pe lume micutul Han. Din imagine se observa ca cel de al doilea fiu seamana foarte mult tatal sau, actorul Halit Ergenc. (sursa: Instagram, viatacuaromadecafea.com)

Berguzar Korel si Halit Ergenc formeaza unul dintre cele mai frumoase si longevive cupluri din Turcia
Anul acesta, pe 9 martie, a venit pe lume micutul Han Ergenç, al doilea copil al celebrului cuplu Halit Ergenç şi Bergüzar Korel, după zece ani de la nașterea fratelui său Ali.

Presa din Turcia a scris ca baietelul a avut la nastere 3.5 kg și 51 cm si a primit nota zece, fiind un copil perfect sanatos. Starea de sanatate a mamei este foarte buna, aceasta ocupandu-se deja indeaproape de fiul ei.
Cei doi fericiti parinti au ales un nume aparte pentru fiul lor, „HAN”, care in limba turca are semnificatia de „conducător”. Hanul era un conducător al tătarilor (din zona Crimeei).

Indragitii actori Halit Ergenc (46 de ani) si Berguzar Korel (34 de ani), pe care i-ati cunoscut in serialul „1001 de nopti” formeaza unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din Turcia. Cei doi s-au indragostit chiar pe platourile de filmare de la serialul mai sus mentionat, iar in 2009 au decis sa se casatoreasca.

 

La scurt timp, dupa ce s-au cunoscut si s-au indragostit pe platourile de filmare, Halit Ergenc si Berguzar Korel au decisa sa-si uneasca destinele pentru totdeauna si sa devina o familie fericita.

 

Cei doi actori au organizat o nunta mare intr-o locatie de poveste, Hotelul „Les Ottomans” din cartierul Besiktas, din Istanbul, unde, in prezenta a peste 350 de invitati au spus cuvantul magic „da” si au devenit o familie fericita.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *