Vin si vesti bune in cazul epidemiei de coronavirus. Doua persoane din Timisoara diagnosticate cu noul virus s-au vindecat, dupa ce au fost tratate cu un cocktail de medicamente folosite pentru HIV si gripa.

Schema de tratament a fost facuta de directorul Institutului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu Cercel, spune seful sectiei de Boli Infectioase al Spitalului Victor Babes din Timisoara.

„Acesti pacienti au beneficiat de un tratament antiviral specific care se pare a fost eficient, la 2-3 zile ei deveneau negativi”, a spus Virgil Musta, sef Sectie Boli Infectioase Spitalul Victor Babes din Timisoara, scrie antena3.ro.

Grupul de Comunicare Stategica a anuntat marti 8 noi cazuri de infectare cu COVID-19. Toate cazurile confirmate marti sunt in Capitala, la persoane care au avut contact cu barbatul de 60 de ani internat la spitalul Dimitrie Gerota (pacientul 17), sau care au calatorit in Israel, Germania sau Marea Britanie.

Mai este un cetatean care a calatorit in Israel. In acest moment sunt 8 confirmari noi cu Covid 19, bilatul ajunge la 25 de persoane infectate.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *