Imagini incredibile au fost filmate în hala Obor din București. Excremente de șobolani au fost găsite printre alimente ce erau ținute la temperaturi mult prea mari decât ar fi trebuit.

Inspectorii ANPC au desfăşurat duminică o acţiune de control în hala veche a Pieţei Obor din Capitală, scrie a1.ro

Imaginile din timpul controlului arată produse congelate din pește și carne ce erau ținute în mizerie și la temperaturi mult prea mari.

„Lucrurile nu sunt în regulă. Hala este depășită atât din punct de vedere al curățeniei dar și al calității. Lucrurile sunt peste puterea noastră de imaginație. Cantitățile însemnate excremente de șobolani pe care le-am filmat arată că această zonă este infectată. Vitrinele sunt de prea mult timp în folosință, personalul pare unul total necalificat, care a uitat regulile elementare de igienă, atât personală, cât și pentru spațiul în care lucrează”, a spus Horia Constantinescu, șeful ANPC.

„Planul ANPC este de oprire a activității tuturor operatorilor economici care înțeleg, în 2019, într-o țară europeană, să facă activități ce par că vin din Evul Mediu”, a mai spus Horia Constantinescu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *