Karina, tânăra în vârstă de 20 de ani care a fost ucisă de fostul iubit în Timișoara, și-a presimțit moartea, după cum a dezvăluit o persoană apropiată ei.

Cu o furie oarbă, Cosmin Titiș, un tânăr de 31 de ani, şi-a atacat cu cuţitul fosta iubită, pee Karina, o tânără de 20 de ani. Scenele teribile au avut loc într-un parc din centrul Timişoarei, imediat după lăsarea serii. Fata s-a stins în mâinile medicilor, la scurt timp după atacul brutal, scrie a1.ro

Poliţiştii l-au prins în trei ore pe individul care şi-a înjunghiat fosta iubita, în parcul din centrul Timişoarei. L-au găsit la zece kilometri de oraş, în zona Pădurea Verde. Îl cheamă Cosmin Titiş, are 31 de ani şi este şomer.

Era ora 19.00 când Karina, împreună cu prietena sa, se plimba pe o alee dintr-un parc aflat in spatele Catedralei Metropolitane din Timișoara. Pe motiv ca vrea sa discute cu ea, bărbatul a luat-o deoparte și în cateva clipe a înjughiat-o.

Tânăra a încercat să se apere de lovituri, dar forţa agresorului a fost prea mare. Prietena care o însoţea şi a văzut întreaga scenă a sunat îngrozită la 112.

Însă, fata a pierdut prea mult sânge, iar medicii nu au mai putut să o salveze. După crimă, bărbatul şi-a sunat mama şi i-a povestit ce a făcut. Femeia i-a spus să se predea.

„La început nici nu am crezut. Mi-am închis telefonul, n-am ştiut despre ce e vorba. A luat-o. Nebunie! A luat ceva. Plângea şi ţipa şi urla, nu înţelegeam nimic. Nu ştiu, dar cred că (a consumat droguri, n.r.). Numai sub o influenţă din asta putea să facă aşa ceva”, a spus mama tânrăului criminal.

Spre miezul nopţii, Cosmin Titiș le-a spus poliţiştilor unde se află. Atât el cât şi tânăra pe care a ucis-o sunt din Lupeni. Au lucrat împreună în Marea Britanie, iar în urmă cu zece luni, fata a pus capăt relaţiei, pentru că bărbatul avea un comportament agresiv. Când a aflat că tănăra se vede cu un alt băiat, el a început să o urmărească şi să o ameninţe, spun cunoscuţii celor doi.

„Ea tot îmi zicea că: O să vezi că o să vii la mine la înmormântare. În ultimul timp, începuse să o ameninţe că o să o omoare pe maică-sa. Spunea că a mai fost la puşcărie şi nu-i e frică să meargă înapoi”, a dezvăluit o persoană apropiată victimei.

Bărbatul este acuzat de omor şi riscă 20 de ani în spatele gratiilor.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *