Gabi Balint a fost marcat de o suferință neștiută, după ce și-a început cariera în fotbal. Într-un interviu acordat în urmă cu trei ani, fostul fotbalist a povestit care a fost „marea durere” a vieții lui.

Pentru Gabi Balint, începutul carierei sale a fost dificil. Atunci a trăit „marea durere a vieții lui”, după cum a povestit chiar el.

Mai exact, momentul în care și-a părăsit casa, din Sângeorz-Băi, a fost unul extrem de dificil pentru el. Însă, la vârsta de 18 ani, când a fost primit de Steaua și făcut sergent-major, cu 2.500 de lei leafă pe lună și prime de joc, pentru el și pentru tatăl lui, care era un suporter înfocat, nu a fost cale de întoarcere, scrie a1.ro

„Asta a fost marea durere a vieții mele, că mi-am văzut foarte rar părinții după aceea. De două ori pe an, dacă ajungeam acasă. Dacă era un meci important, îi mai chemam la București sau mai veneau pe la mine… Întâlnirile noastre erau rare”, a povestit Gabi Balint.

Dorul de casă, de Sângeorz-Băi, îi mai era alinat lui Gabi Balint doar de ceea ce îi trimitea mama lui – prăjituri, cârnați de porc în untură, murături.

Gabi Balint a povestit și cum Anghel Iordănescu a devenit mentorul lui și a avut grijă de el, într-o perioadă dificilă, în care colegii „făceau mișto de el” și îi cereau să care bagaje.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *