Băieții cântăreței Anamaria Pop, moartă în accidentul rutier, au rămas singuri pe lume! Tatăl lor decedase în urmă cu 7 ani în urma unui atac cerebral.

Cântăreaţa de muzică populară Anamaria Pop a murit duminică, într-un accident grav de circulaţie ce a avut loc pe o șosea din Maramureș.

Anamaria Pop avea 37 de ani și era la volanul mașinii care a ieșit de pe șosea și s-a izbit violent de un copac. Primele informații conduc către ipoteza că artista a adormit la volan și din acest motiv a ieșit de pe șosea. Se întorcea de la un eveniment unde cântase și probabil că din cauza oboselii a adormit,relateaza fabricatinromania.info

Anamaria Pop, cantareata moarta in accidentul rutier, avea doi băieți

Anamaria Pop a lăsat în urma ei doi băieți, pe care i-a crescut mai mult singură după moartea soțului ei, în urmă cu câțiva ani.”Anamaria avea doi băieți, de 19 și 14 ani. Cel mare lucrează, iar cel mic abia intrase la liceu. Soțul ei a murit în urmă cu 7 ani, după ce a făcut un atac cerebral. Era un om harnic, lucra în cadrul Ministerului de Interne. Păcat de ei, păcat de copii, care vor crește fără părinți. Mă voi ocupa eu și părinții mei de ei, suntem distruși”, a declarat în presă Flavius, fratele Anamariei Pop.

Fiul cel mare al cântăreței Anamaria Pop are 19 ani și, după moartea mamei lui, a postat pe pagina de socializare un mesaj dureros în care își strigă suferința.

“Mamă, am intrat astăzi în casă şi încă ți-am simțit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde te-ai pornit să te duci, aveam sentimentul că TU eşti acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde îmi era mie cel mai frica, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.

Am închis ferestrele, ți-am luat bluza şi mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am îmbrățişat, ca de obicei, şi ți-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubeşte, iar dupa o oră să aud că ai avut accident.

Nu credeam că ai pățit ceva, dar când am ajuns la fața locului, polițistul m-a întrebat “Cine sunteți dumneavoastră” , la care i-am răspuns “sunt fiul doamnei care a provocat accidentul, am venit să iau ce a rãmas de valoare în maşină”. A luat o gură de aer si mi-a spus “condoleanțe”.

Doar pe tine te-am mai avut, eu şi fratele meu doar pe tine te-am avut! Dumnezeu să te ierte dragă mamă, regret enorm că nu ți-am spus zilnic că te iubesc şi iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îți promit că voi avea singur grijă de casă şi de Denis.

Iubiți-vă mamele, spuneți-le că le iubiți, arătați-le că le iubiți, fiindcă moartea e imprevizibila, iar după aceea veți regreta enorm că n-ați apucat s-o faceți!

ÎȚI MULȚUMESC CĂ M-AI CRESCUT ÎN ĂŞTIA 19 ANI ŞI CĂ AI FĂCUT TOT POSIBILUL SĂ NU NE LIPSEASCA NIMIC!”, a scris fiul cântăreţei Anamaria Pop pe Facebook.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *