A călcat strâmb în timpul mariajul cu Maria Shriver și mulți ani nici n-a știut de existența acestui fiu. Menajera, cu care Arnold Schwarzenegger avusese o aventură atâta timp, îi ascunsese paternitatea. De-abia când băiețelul a crescut, lumea a început să-și pună întrebări din cauza asemănării dintre el și celebrul actor, descoperindu-se astfel adevărul, scrie news-zone.ro

Acum, însă, toată lumea știe că Arnold i-a fost infidel Mariei cu menajera și că din amantlâcul lui a rezultat un băiat pe nume Joseph Baena. Acesta a fost recunoscut în cele din urmă ca fiu al marelui actor și cei doi încearcă să recupereze timpul pierdut, făcând activități tată-fiu. De altfel, Joseph e singurul dintre cei trei băieți ai actorului care îi împărtășește pasiunile.

Joseph Baena e pasionat de culturism și sport în general, având o constituție atletică precum tatăl său. Chiar și la fizionomia feței se aseamănă destul de mult, ceea ce nu se întâmplă cu Arnold și ceilalți doi băieți proveniți din mariajul cu Maria Shriver. De altfel, Arnold nu-și ascunde mândria că are un fiu care îi seamănă atât de mult, chiar dacă e provenit dintr-un amantlâc cu menajera.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *