Anamaria Pop a lăsat în urmă un fiu de 19 ani care a distrus de durere și care trebuie să aibă grijă de acum încolo de fratele lui mai mic.

Anamaria Pop a murit la vârsta de 37 de ani, după ce a fost implicată într-un grav accident în timp ce mergea spre Baia Sprie, acolo unde urma să țină un recital. În zona localității Cicârlău, femeia a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, izbindu-se violent de un copac de pe marginea drumului. Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de echipajul SMURD, interpreta nu a putut fi salvată. Potrivit unor surse apropiate anchetei, Anamaria Pop ar fi adormit la volan,relateaza fabricatinromania.info

Anamaria Pop a lăsat în urmă un fiu de 19 ani, care este sfâșiat de durere. Tânărul a lăsat un mesaj pe Facebook, pentru mama lui.

„Mamă, am intrat astăzi în casă și încă ți-am simțit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele tale erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde ai promis să te duci, aveam sentimentul că TU ești acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde îmi era mie cel mai frică, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.

Am închis ferestrele, ți-am luat bluza și mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am, îmbrățișat, ca de obicei și ți-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubește, iar după o oră să aud că ai avut accident”, a scris fiul artistei pe Facebook.

Băiatul nu credea că mama lui a murit, ci că polițistul de la fața locului a făcut o confuzie.

„Nu credeam că ai pățit ceva, dar când am ajuns la fața locului, polițistul m-a întrebat «Cine sunteți dumneavoastră», la care i-am răspuns: «Sunt fiul doamnei care a provocat accidentul, am venit să iau ce a rămas de valoare în mașină». A luat o gură de aer și mi-a spus «Condoleanțe». Eu credeam că vorbea în necunoștință de cauză, nu l-am băgat în seamă, ca după aceea să primesc un val de mesaje de condoleanțe (nici pe ceilalți nu i-am băgat în seamă), eu încă sperând că ești în viață și că n-ai pățit nimic grav”, a adăugat băiatul cel mare al Anamariei Pop.

„Bomba bombelor o primisem la spital, un ocean de lacrimi mi-a ieșit din ochi, credeam că-i un coșmar și încă mai sper să fie un coșmar, vreau să mă trezesc brusc plin de transpirație și să fug la tine în cameră să-ți spun cât de mult te iubesc și să te strâng în brațe tare, dar se pare că acest coșmar va dura o viață. Doar pe tine te-am mai avut eu și fratele meu, doar pe tine te-am avut!!! Dumnezeu să te ierte, dragă mamă, regret enorm că nu ți-am spus zilnic că te iubesc și iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îți promit că voi avea singur grijă de casă și de Denis.

Iubiți-vă mamele, spuneți-le că le iubiți, arătați-le că le iubiți, fiindcă moartea e imprevizibilă, iar după aceea veți regreta enorm că n-ați apucat s-o faceți!
ÎȚI MULȚUMESC CĂ M-AI CRESCUT ÎN ĂȘTIA 19 ANI ȘI CĂ AI FĂCUT TOT POSIBILUL SĂ NU NE LPSEASCĂ NIMIC!”, se încheie mesajul băiatului artistei.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *