V-ați programat concediul și abia așteptați momentul în care veți lăsa problemele acasă și veți pleca? Specialiștii vă recomandă să luați întotdeauna cu voi și drojdia de bere.

Drojdia de bere nu trebuie să vă lipsească din concedi-Iată la ce vă poate folosi.

Revigorează sistemul nervos
Sunteți anemic și atunci când vă e lumea mai dragă simțiți că totul se învârte în jurul vostru? Chiar dacă sunteți în concediu, luați în fiecare zi trei lingurițe cu drojdie de bere. Pentru efect maxim, cura trebuie să dureze 21 de zile.

Tratamentul cu drojdie de bere este de asemenea benefic pentru a revigora sistemul nervos, pus la grea încercare atât la serviciu cât și în concediu. De aceea, e bine să luați cât sunteți în concediu trei-patru lingurițe cu drojdie de bere pe zi. Sigur că mai ales în perioada concediului, kilogramele se adună fără să ne dăm seama.

Prietenul cel mai potrivit în această situație este tot drojdia de bere. Pentru a nu vă trezi cu colăcei pe burtică, administrați zilnic trei lingurițe cu drojdie de bere, pe stomacul gol. Tratamentul este util și celor care vor să scape de kilogramele în plus.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *