În ultima perioadă, tot mai multă lume apelează la regimul all inclusive, fără să știe că acesta ascunde niște secrete care vă pot crea mari neplăceri în concediu.

Iată de ce trebuie să țineți cont dacă alegeți all inclusive pentru a nu vă îmbolnăvi.

Întotdeauna veți avea cartofi la meniu

Potrivit bucătarilor care lucrează în regim all inclusive, trebuie să știți că puține sunt cazurile când o persoană consumă într-adevăr păstrăv sau alți pești, pentru că, de regulă se folosește carne de rechin. Sigur că aceasta este atât de bine preparată încât cu greu puteți face diferența.

De asemenea, din nici un meniu all inclusive nu vor lipsi cartofii, pentru că oferă o senzație de sațietate mult timp. Dacă alegeți regimul all inclusive, evitați cât mai mult posibil să consumați chiftele, pentru că în compoziția acestora intră și resturi rămase după procesarea cărnii. Același lucru e valabil și pentru renumitele chiftele turcești.

Evitați, de asemenea, salatele cu maioneză pentru că acolo se pot instala cele mai multe bacterii. Nu în ultimul rând, ar fi bine să nu mâncați dulciuri, ci să le înlocuiți cât mai mult posibil cu fructe.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *