”Mergeam aseara in autobuz. Mi-am luat bilet, mi-am pus castile si merg linistit. Dintr-o data, aud foarte clar niste tipete si suspine… Toti pasagerii si-au intors privirile spre scaunele din spate, iar acolo o femeie…probabil a intrat in travaliu. Soferul nu s-a pierdut cu firea si a anuntat ca urmatoarea statie este maternitatea (desi aceasta nu era pe ruta lui).

A oprit autobuzul si cei care nu aveau drum mai departe au coborat. Eu am ramas, nu ma grabeam nicaieri si vroiam sa ajut cu ceva. Soferul a mers pana la maternitate de parca era ambulanta. Se grabea atat de mult incat rotile abia de reuseau sa tina ritmul soferului, desi nu a riscat in zadar. Daca ar fi fost astfel de soferi la ambulante, cu siguranta si-ar fi meritat denumirea. A oprit la punctul de destinatie, a iesit din autobuz, a luat-o in brate si a dus-o la maternitate. Intre timp am gasit in geanta ei telefonul mobil, scrie fabricatinromania.info

Din lista de contacte l-am sunat pe „Sotiorul”. I-am spus ca sotia lui naste, ce s-a intamplat si i-am dictat adresa unde ne aflam. Am luat lucrurile femeii din autobuz si am mers dupa sofer. El a incredintat-o medicilor, iar lucrurile le-am transmis asistentelor medicale. Eu impreuna cu soferul am asteptat pana a venit sotul. L-am intalnit si i-am aratat unde este sotia lui. Pana am asteptat, am intrat in vorba cu soferul. Este un barbat extraordinar. Nenea Mihai, esti cel mai tare!”


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *