Credeați că plasturele vă este folositor doar când aveți vreo rană? Ce ați spune dacă ați afla că puteți face multe lucruri, unde pionul principal să fie plasturele?

Lucruri pe care le poți face cu un plasture, la care nu te-ai fi gândit niciodată-Iată despre ce este vorba.

Izolează cablurile
Nu mai aveți în casă nici un fel de bandă adezivă și aveți mare nevoie să izolați cablurile? Plasturele vă va fi de mare ajutor. Și tot acesta vă este de folos dacă vreți să lipiți prizele pentru ca cei mici să nu se joace acolo. V-a intrat o așchie în deget? Pune-ți repede o bucată de plasture și trageți în direcția de ieșire a așchiei. De asemenea, plasturele vă este de folos atunci când vreți să vă faceți manichiura franțuzească sau când vreți să adunați scamele de pe haine.

A venit iarna, iar bocancii voștri alunecă? Tot plasturele vă salvează. Nu trebuie decât să lipiți câteva bucățele pe talpă și problema e ca și rezolvată. Dacă aveți insecte în casă, tăiați o bucată de plasture și puneți puțin zahăr pe partea adezivă. Nu în ultimul rând, dacă ușa de la intrare scârțâie, puneți câteva bucățele de plasture pe tocul ușii.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *