La mai bine de șapte luni de când a făcut infarct pe scena Teatrului din Craiova, Florin Busuioc s-a întors în capitala Olteniei, unde a jucat în primul spectacol după ce a trăit acea experiență traumatizantă. Printre spectatori s-au aflat și medicii care i-au salvat viața și, la finalul piesei de teatru, carismaticul actor a făcut un gest emoționant față de salvatorii lui.

În vârstă de 57 de ani, Florin Busioc a revenit în Craiova, seara trecută, în calitate de actor. El a apărut într-o reprezentaţie programată, începând cu ora 19:00, la Teatrul “Marin Sorescu”. Înainte de spectacol, actorul s-a revăzut cu medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă care i-au salvat viaţa și, ulterior, aceștia s-au așezat pe locurile lor în sala de teatru. Reprezentaţia din capitala Olteniei a fost aşteptată cu emoţie mai ales de colegii lui Busu, care îşi amintesc şi acum momentele groaznice prin care au trecut cu toţii,scrie cancan.ro

Pe tot parcursul spectacolului, Florin Busuioc a fost atent supravegheat de colegul de breaslă şi de scenă, Bogdan Talaşman, acelaşi om care a reușit să-l ţină în viaţă, dar şi de recuziterul de Filarmonica Oltenia, Alex Ciucă, cel care i-a făcut masajul cardiac până când la faţa locului a ajuns Ambulanţa. Florin Busuioc a fost atunci resuscitat de trei ori.

La finalul spectacolului, Florin Busuioc a surprins pe toată lumea, anunţând cine era în sală: medicii care i-au salvat viaţa! Ceilalţi oameni prezenţi l-au aplaudat atât pe actor pentru felul în care şi-a interpretat rolul, dar şi pe doctori. “Acum vreau să le mulţumesc celor care pe 6 noiembrie, aici, la Craiova, mi-au salvat viaţa. Sunt aici în sală”, a spus artistul la finalul spectacolului, potrivit Agerpres.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *