Vrei ca totul să meargă ca pe roate în bucătărie? Nu ai cum să ști totul, pentru tot timpul vei avea câteva ceva de învățat. Mai mult, îți oferim cele mai utile trucuri pe care le poți face în bucătărie.

Cele mai utile trucuri din bucătărie-Iată despre ce este vorba.

Nu ține niciodată roșiile în frigider

Vrei ca gustul roșiilor și al citricelor să nu se schimbe? Ai de făcut un lucru simplu: nu le pune la frigider. Din cele mai vechi timpuri, bunicile noastre nu puneau niciodată ouăle la fiert fără să pună puțină sare și astfel acestea nu se mai crăpau. Dacă ai pus mult prea multă sare în mâncare, pune repede un cartof care o va absorbi.

Tocmai ai pus prăjiturile la cuptor? Atunci sub nici o formă nu deschide cuptorul înainte ca acestea să fie coapte aproape definitive, pentru că se va lăsa coca. Dacă vrei să obții niște clătite pufoase, atunci folosește apă minerală în loc de lapte.

Nu albușul se spumează mult mai bine dacă e ținut la rece, iar dacă vrei să ai o carne fragedă după ce ai preparat-o, atunci pune peste aceasta o linguriță cu bicarbonat.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *