Zilele acestea, Sarah a absolvit cu succes școala, motiv de mare bucurie pentru vedetă.Sarah, fiica cea mică a impresarei Anamaria prodan, este jucătoare de baschet în America.

Sarah a a absolvit IMG Academy, o şcoală pregătitoare din Florida, SUA, fondată în 2002 şi care de-a lungul timpului a lansat mai mulţi jucători ce au ajuns la nivel înalt în baschet, tenis, baseball sau fotbal Anamaria Prodan i-a făcut un super cadou fiicei sale,scrie libertatea.ro

I-a luat o mașină de lux, de care tânăra a fost extrem de încântată. Impresara a postat, pe o rețea de socializare, o fotografie și o înregistrar4e video cu mașina pe care i-a făcut-o cadou fetei sale mai mici.

„Cadou de absolvire. Sarah”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. „Pentru că este incredibilă. Pentru că merită orice. pentru că mă face atât de mândră. Pentru că muncește din greu ca să fie numărul 1. Mândră de prințesa mea”, a adăugat impresara.

Anamaria Prodan, în vârstă de 46 de ani, este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune. Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *