Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt previziunile lunii noiembrie. Luna va fi una plină suișuri și coborâșuri, astfel că depinde de fiecare persoană în parte cum și dacă se va echilibra.

Horoscopul lunii noiembrie realizat de Mihai Voropchievici. Previziuni complete pentru fiecare nativ în parte

Majoritatea nativilor se refugiază în muncă. Factorul sănătate este la cote maxime, iar cei care au avut probleme până acum își vor reni. Vești bune pentru persoanele care au început să țină diete, e o lună favorabilă pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Berbec
Berbecii vor avea foarte multe suișuri și coborâșuri, iar acestea se vor simți majoritar când vine vorba de bani, dar și la serviciu. Există posibilitatea să primească foarte mult de muncă, dar și să nu aibă de lucru. Nativii trebuie să aibă grijă să nu reacționeze din impuls și să-și gândească bine deciziile.

Viața amoroasă se anunță a fi una intensă, unii pot să renunțe la anumite relații sau chiar la căsnicii. Femeile, în principal, vor fi frământate de îndoieli, iar asta le va face să fie mai puțin comunicative.

Taur
Începutul lunii este marcat de schimbări, iar acestea continuă să se producă pe măsură ce timpul trece. Nativii trebuie să aibă grijă de buget, pentru că tentațiile sunt mari. Timpul liber ar trebui să și-l dedice relațiilor.

Gemeni
Gemenii vor încerca să păstreze armonia în viața sentimentală. Certurile din lunile precedente vor fi lăsate în urmă și, în plus, vor începe să-și planifice în detaliu viitorul. Cei singuri își pot găsi dragostea începând de la începutul lunii. Dacă vor cheltui bani fără să se gândească bine, ar putea suporta consecințele. Odihna este și ea importantă, așa că acest aspect nu e de neglijat.

Rac
Viața amoroasă a Racilor se anunță a fi una tumultoasă în luna noiembrie. În relațiile de cuplu, pot apărea discuții și gelozii nefondate. Urmează o perioadă cu realizări la locul de muncă, iar unii nativi își vor da seama că nu trebuie să investească în proiecte nepotrivite.

Leu
Luna noiembrie vine cu tot ce înseamnă rezolvări în privința divergențelor în familie și viața amoroasă, atâta timp cât comunică despre ceea ce întâmplă.
Unii nativi iau decizii ce ar putea produce schimbări în statutul lor matrimonial. Secrete neștiute de nimeni ies la iveală. În a doua jumătate a luni, pot apărea schimbări în plan profesional.

Fecioară
Fecioarele trebuie să fie atente la modul în care comunică, credințele trebuie exprimate într-o manieră mai blândă. Mulți nativi pot fi duplicitari în această perioadă, în special în plan amoros. Dezvoltarea profesională pe termen lung este importantă, orele multe petrecute peste program le pot afecta sănătatea.

Balanță
Pentru Balanțe, luna noiembrie vine cu frământări. Mulți nativi se îndepărtează de partenerul de viață. Înainte de a porni o discuție, ar fi bine să-și ia o pauză de gândire. Evenimentele din perioada următoare le pot determina să iasă din relații. Mulți nativi vor avea revelații în ceea ce privește partea financiară și vor conștientiza ce trebuie să modifice.

Scorpion
Scorpionul traversează o perioadă dificilă în plan afectiv. Cei care sunt singuri au mari șanse să-și facă o relație serioasă, totuși, pot apărea și dezamăgiri. Eclipsa de Lună de 8 noiembrie le poate aduce tulburări în parteneriate.

Săgetător
În plan amoros, Săgetătorii vor avea mai mult noroc decât în luna octombrie. În familie, prietenii care vin în vizită pot cauza anumite intrigi în căsnicie. La serviciu, pot apărea schimbări importante, însă cei care își doresc o nouă colaborare trebuie să depună efort pentru a o obține. Cel mai important este să se odihnească.

Capricorn
Capricornii se pot aștepta la întâmplări tulburătoare în plan afectiv. Sunt sfătuiți să lase încăpățânarea la o parte și să comunice. Urmează o perioadă foarte bună pentru investiții, atât spirituale, cât și financiare.

Vărsător
Vărsătorii au o lună dificilă pe plan emoțional, viața de familie este tulburată de evenimente pe care partenerii nu le pot controla. Banii pot reprezenta un subiect sensibil în viața acestor nativi.

Pești
Pentru Pești sunt perioade în care pot rosti cuvinte ce pot fi dureroase pentru partenerul de viață, dar și ei află adevăruri ce nu le pot fi plac. Unii nativi ar putea să-și caute un nou loc de muncă sau să plece într-o vacanță.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *