Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cunoscută ca fiind cea mai bătrână mamă din România, a terminat liceul. La absolvire tânăra a fost șefă de promoție, iar mai apoi, la bacalaureat, a obținut medie mare, de peste 9,50.

Acum, tânăra s-a înscris la două facultăți deși mama ei nu știe dacă dispune de suma necesară pentru a plăti taxa, însă spune că va face tot posibilul pentru ca fiica ei să facă ceea ce își dorește.

Adriana Iliescu, femeia cunoscută ca fiind cea mai bătrână mamă din România, chiar are cu cine să se mândrească. Fata ei a obținut note mari și la sfârșitul liceului, dar și la examenul maturității, iar acum urmează două facultăți.

Deși nu știe cum se va descurca și cum va reuși să plătească taxa facultății, femeia, fost profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii spune că va face tot posibilul pentru a-i asigura fiicei sale o educație așa cum ea își dorește.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, face două facultăți

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, face două facultăți. A intrat la două Universități diferite din București. E studentă la Facultatea de Litere și își dorește să facă în paralel și Facultatea de Filosofie.

„Sunt bucuroasă că Eliza a reușit la două facultăți cu profil uman. O să facă ambele facultăți, normal, ce are? Sunt două Universități diferite din București. O să se deplaseze cu taxi și astfel o să ajungă de la una la alta”, spunea Adriana Iliescu, scrie click.ro.

Cum se descurcă femeia care a devenit mamă la 67 de ani cu plățile taxelor

Nu știe încă dacă și cum se va descurca pentru a reuși să plătească taxa facultății, însă femeia, fost profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii spune că va face tot posibilul pentru a-i asigura fiicei sale o educație așa cum ea își dorește.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față! Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”, a mai spus Adriana Iliescu potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Sursa: spynews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *