Fiica lui Răzvan Simion a reușit să facă telespectatorii ,,iUmor” să plângă în hohote după momentul său.

Tânăra în vârstă de 18 ani l-a surprins pe tatăl său cu apariția pe scena emisiunii unde acesta a fost invitat special. „E în stare de șoc”, a zis Delia în timp ce se uita la colegul ei din juriu. Ce a putut să spună Ianca despre celebrul matinal de la Antena 1? Mesajul i-a emoționat pe cei de acasă.

Fiica lui Răzvan Simion, apariție uimitoare la iUmor: ce a spus Ianca despre tatăl ei?

Ianca Simion a emoționat toți telespectatorii emisiunii ,,iUmor”. Tânăra în vârstă de 18 ani și-a făcut apariția pe scena emisiunii de comedie și a reușit să treacă de prima întâlnire cu camerele de luat vederi.

Răzvan Simion a fost invitatul special din ediția de ieri, moment în care a primit și un roast ,sentimental’ de la fiica lui.

Multe din declarații l-au făcut pe celebrul moderator să verse lacrimi grele și să nu se mai poată exprima nici la finalul numărului. Fata a precizat că bărbatul îi este cel mai bun prieten și că ,,glumele între prieteni” sunt astfel permise. „E în stare de șoc”, a zis Delia când s-a uitat mai bine la chipul colegului din juriu.

„Nu știu cine are emoții mai mari”, a spus el, cu lacrimi în ochi. „Întotdeauna am vrut să mă fac actriță.

Tata a zis că nu, eu l-am ascultat, așa că am venit”, a început Ianca momentul de roast.

„Tata vrea neapărat să fac stomatologie. Nu înțelege că îmi e frică de freza aia mai tare decât le e frică producătorilor de freza lui“, a spus Ianca Simion în timpul roast-ului, iar tatăl ei s-a amuzat copios.

,,I-a luat la roast sentimentele. L-a făcut varză”

Răzvan a avut lacrimi în ochi pe tot parcursul roast-ului, iar de cele mai multe ori se lăsa pradă emoției.

Dan Badea și Costel au simțit emoția și au început și ei să plângă. „Vai, ce mi-ați făcut”, a spus el. „Poate am moștenit nevoia de a fi în centrul atenției. Dar eu nu îl am pe Dani care să mă facă să par mai frumoasă ori mai deșteaptă”, a mai glumit ea. „I-a luat la roast sentimentele. L-a făcut varză”, a zis Delia la testimoniale.

Majoritatea fanilor moderatorului s-au arătat bucuroși să îi vadă și această față și felul în care a fost ,trădat’ de sentimente în fața unuia din cei mai importanți oameni din viața lui.

Sursa: playtech.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *