Simona Gherghe s-a testat pentru noul coronavirus, după ce s-a simțit rău și a avut dureri mari de cap.

Vedeta a luat decizia de a se testa de COVID-19, după vizita unei prietene care s-a simțit foarte rău, iar la scurt timp a avut și ea aceleași stări.

Fosta prezentatoare Acces Direct a dezvăluit rezultatul testului pe Instagram.

Simona Gherghe, testată de noul coronavirus
Fără nicio exagerare, după ce s-a simțit rău, Simona Gherghe s-a dus de urgență la spital, unde s-a testat din banii proprii de noul coronavirus. Vedeta nu a stat pe gânduri când a văzut că starea ei nu este bună, mai ales că stările veneau în contextul în care și prietena ei care o vizitase în locuința din Corbeanca s-a simțit rău, însă care nu a dorit să facă testul pentru coronavirus.

Conștiincioasă, Simona Gherghe a făcut testul COVID-19 și a așteptat 30 de ore în stres pentru a afla răspunsul. Din fericire, stările de rău nu se datorau coronavirusului, ci aveau altă cauză medicală.

„ Vineri am avut o durere de cap foarte puternică și care a fost determinată de o discuție cu un om foarte apropiat de familia noastră, care m-a sunat joi și mi-a spus că nu poate veni la noi pentru că-i este foare rău. I-am spus să facă testul de coronavirus, i-am spus chiar că-i voi transfera eu banii pentru acesta. A refuzat.

 

A spus că nu o pot obliga eu să facă testul. Așa este! I-am spus că nu e o joacă acest lucru, că trebuie să fim responsabili (…) Așa că după ce m-am simțit rău, având în vedere că virusul acesta are atât de multe simptome, iar durerea de cap este unul dintre acestea, m-am programat și m-am dus la o clinică privată și am făcut testul. A durat 30 de ore până am aflat rezultatul, nu vreți să știți cum a fost…a venit însă, e negativ. Suntem bine toți, asta este tot ce contează acum.”, a mărturisit Simona Gherghe într-un live pe Instagram.

De asemenea, după sperietura pe care a tras-o, vedeta Antena 1 a decis să poarte mască oricând, chiar dacă se află în aer liber, dacă este vorba să iasă din perimetrul casei lor. „ Familia noastră a decis, ca de-acum încolo, să purtăm mască atunci când ieșim din casă, indiferent dacă e vorba de ieșit în aer liber. Este decizia noastră.”, a menționat Simona Gherghe pe rețeaua de socializare.

Fosta prezentatoare Acces Direct are doi copii
Vedeta Antena 1 a are o fetiță și un băiat din mariajul cu Răzvan Săndulescu. Cei doi s-au căsătorit în 2018, la un an după ce a venit pe lume primul lor copil, Ana Georgia, născută în mai 2017. În mai 2019, Simona Gherghe a devenit din nou mamă, însă de această dată a născut un băiețel.

Prezentatoarea tv va ieși anul viitor, în mai, din concediul de maternitate, iar fanii o așteaptă pe micul ecran. Rămâne de văzut dacă vedeta Antena 1 se va întoarce la cârma unei emisiuni, căci la Acces Direct a anunțat că nu va mai reveni, lăsându-i locul vacant Mirelei Vaida.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *