Emisiunea Acces direct se închide, iar anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida.

Acces direct se închide din cauza coronavirusului
Chiar dacă producătorii de la Antena 1 aveau de gând să nu facă o pauză vara aceasta, dorind să continue până la debutul noului sezon de la toamnă, se pare că pandemia de coronavirus a stricat planurile.

După ce Viorel și Veronica Stegaru au fost depistați cu noul coronavirus, lucrurile s-au schimbat radical în culisele show-ului, iar acum a apărut un nou caz în aceeași echipă.

Mirela Vaida: „S-a luat decizia să stăm acasă cu toții”
„Bună dimineața! Aseară, târziu, s-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacționăm zilnic unii cu ceilalți, atragem automat calitatea de “contacți direct” și nu vrem să ne punem în pericol pe noi și pe ceilalți!

Tocmai de aceea s-a luat decizia că de azi să stăm acasă cu toții, o perioadă de timp, ținând legătura cu DSP-ul și respectând toate prevederile legale.

Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific și sper să rămân așa! Pentru siguranța mea și a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulțumim pentru înțelegere și griji și abia aștept să ne reîntoarcem în direct, zilnic!

Sunt alături de colegii mei aflați deja în izolare și mă rog să treacă repede și bine peste această perioadă! Să aveți cu toții liniște și sănătate!! Doamne ajută!”, este mesajul transmis de Mirela Vaida.

Veronica și Viorel, primii confirmați pozitivi la testele pentru coronavirus, se află în acest moment în izolare. Vulpița a avut simptome specifice noului virus provenit din China de când s-a întors de la Blăgești, de unde se bănuiește că s-ar fi infectat.

Antena 1 a luat decizia să continue difuzarea emisiunilor, însă înmulțirea cazurilor face imposibilă buna desfășurare a muncii echipei care lucrează în acest show de după amiază.
Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *