Adelina Pestrițu surprinde cu fiecare apariție a ei! Acesta este si secretul succesului incredibil de care se bucură vedeta în mediul online și nu numai.

Adelina Pestritu surprinde cu fiecare apariție a ei! Acesta este si secretul succesului incredibil de care se bucură vedeta în mediul online și nu numai. Și dacă statutul de influencer – termen nou apărut pe piață, ar putea avea în România o ilustrație adecvată, atunci fotografia Adelinei ar fi una potrivită.

Vedeta reușește să influențeze prin atitudine, acțiuni și look sute de mii de fani. Iar numărul uriaș de urmăritori pe care îi are pe rețelele de socializare o demonstrează.

Adelina Pestrițu din nou gravidă? Bruneta își caută un apartament mai mare, într-un complex rezidențial nou

Ei bine, WOWbiz.ro a reușit să afle o informație bombă despre Adelina Pestrițu, pe care bruneta niciodată nu ar pune-o pe Instagram înainte de „momentul oportun”. Surse din anturajul cuplului Adelina Pestrițu – Virgil Șteblea ne-au informat că cei doi își caută, în mare secret un apartament mai spațios, de preferat într-un complex rezidențial nou. Ei intenționează să găsească o locuință mai mare în care să se mute cât mai curând, pe motiv că actuala casă în care soții locuiesc alături de Zenaida Maria, fetița de un anișor a cuplului, ar fi… neîncăpătoare.’

Adelina pare a fi decisă să facă acest pas important cât mai rapid. Mai mult decât atât, de curând s-a aflat că bruneta și-a scos și mașina la vânzare, probabil pentru achiziționa un vehicul mai spațios, ca să poată încăpea în el nu doar un singur scaun de transport copii, ci… două!

Prietenii Adelinei și ai lui Virgil au povestit că motivul pentru care cei doi se află în căutări asidue ar fi faptul că… “Adelina este pregătită să mai facă un copil, să rămână cât mai curând însărcinată cu un frățior sau o surioară pentru Zeny”.

Prin urmare, este normal să ne gândim că Adelina ar putea fi deja însărcinată și că acesta este motivul pentru care, se grăbește să își schimbe cât mai curând căminul.

Adelina Pestrițu își deschide magazin de lux cu bijuterii și ceasuri

În altă ordine de idei, Adelina Și Virgil vor să se apuce serios de afaceri, ei urmînd să își deschidă, în curând, un magazin de lux cu ceasuri și bijuterii scumpe.

Frumoasa brunetă împreună cu soțul ei Virgil Șteblea se ocupă în aceste momente de finisaje, urmând ca în curand să înceapă planurile de inaugurare a ceea ce se vrea a fi unul dintre cele mai exclusiviste magazine din România.

Surse apropiate celor care lucrează la amenajarea magazinului ne-au informat că locația va fi una spațioasă și extrem de elegantă, cu multe oglinzi și lumini. După modelul celebrelor magazine De Beers din lume (n.r. De Beers este una dintre cele mai mari companii de minerit și extracție a diamantelor din lume, companie care controlează azi 40 % din piața mondială a diamantelor brute), clientele va putea fi selectată.

WOWbiz.ro a aflat și câteva amănunte picante legate de valoarea celor mai scumpe piese care vor fi puse în vânzare în magazinul de lux al Adelinei Pestrițu și al lui Virgil Șteblea. Nu de alta, dar lumea bogată a Capitalei vorbește, iar potențialii clienți ai vedetei cunosc deja produsele pe care le vor găsi de vânzare. Astfel, cel mai valoros ceas ar putea costa undeva pe la 100.000 de euro, în timp ce una dintre cele mai scumpe bijuterii, cu mai multe diamante de 40 de carate, pentru care, au povestit sursele noastre, s-ar fi făcut deja precomandă, va fi vândută, se pare, cu 60.000 de euro.

Adelina Pestrițu, magazin exclusivist în buricul Capitalei

Adelina este una dintre cel mai bine plătite vedete din mediul online, adevărat influencer, iar acum vrea să dea lovitura în afaceri. Surse din lumea bună a Capitalei, apropiați ai cuplului Pestrițu-Șteblea, ne-au declarat în exclusivitate că magazinul de ceasuri și bijuterii se va afla în cea mai de fiță și scumpă zonă a Capitalei, în Dorobanți, pe strada Radu Beller.

La un moment dat, Adelina le-a răspuns fanilor săi despre cât de mult muncește atât ea, cât și Virgil Șteblea. „Noi ne susţinem reciproc, ne sprijinim, muncim pentru banii noştri. Ne străduim să facem ce e mai bun pentru copilul nostru, ne trezim dimineaţa, încercăm să câştigăm din ce în ce mai bine, pentru Zeny în special. Vrem să aibă acces la o educaţie foarte bună, să aibă toate condiţiile, aşa că o anumită parte din veniturile noastre este destinată viitorului fetiţei”, a declarant cu ceva timp în urmă Adelina Pestrițu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *