Milionarul Silviu Prigoana a avut parte, in tinerete, de un accident teribil. Afaceristul nu s-a ferit sa vorbeasca de mai multe ori despre faptul ca nu are un picior si ca poarta proteza din titanium, insa putina lume stie cum si-a pierdut Prigoana unul dintre membrele inferioare!

Mereu vesel si pus „pe caterinca”, Prigoana este un barbat greu incercat de viataS-a despartit de Adriana Bahmuteanu, insa afaceristul Silviu Prigoana pare sa nu aiba liniste si se afla din nou intr-un plin scandal cu fosta consoarta. Adriana a declarat ca este extrem de fericita de cand e o femeie singura ba, mai mult, traieste si o frumoasa poveste de iubire. Cand a vazut declaratiile romantate ale fostei neveste, afaceristul a luat foc, acuzand-o ca “avea cordaci de pe vremea cand erau casatoriti”…

Una peste alta, Prigoana dovedeste si acum, ca de fiecare data, ca este foarte puternic si nimic nu-l mai poate face sa sufere. Este atat de trecut prin greutatile vietii incat, atunci cand il auzi vorbind ai impresia ca nimic nu-l poate dobori…

Afaceristul nu s-a nascut bogat, ba din contra, a cunoscut in tinerete viata de om obisnuit in timp ce muncea la o fabrica din Gherla, orasul sau natal, angajat pe un post de mecanic de masini-unelte. Din nefericire, in anul 1984, un accident cumplit i-a schimbat viata pentru totdeauna. “Lucram la Spirt-Gherla, o sectie a fabricii de bere Cluj. S-a rupt un gratar de la o masina de tocat si mi-a cazut piciorul stang”, a povestit Prigoana in urma cu mai multi ani pentru Evenimentul Zilei momentul in care si-a pierdut piciorul.

Socant este faptul ca desi nu mai avea un picior, Prigoana si-a simtit multa vreme membrul lipsa ba, mai multe, uneori acuza chiar si „dureri fantoma”.

“Acest fenomen al durerilor –fantoma se intampla la majoritatea celor care isi pierd o mana sau un picior. Practic, chiar daca membrul nu mai exista, individul ramane cu dureri deoarece creierul primeste impulsuri de la nervii ce controlau mana sau piciorul pierdut. Pe de alta parte, cei care trec prin astfel de experiente au senzatia ca pot misca membrul pierdut pentru mult timp”, a explicat doctorul Laurentiu Luca, seful Clinicii Puls pentru WOWbiz.ro, fenomenul „durerilor-fantoma”.

“Dupa accident am facut un experiment pentru disparitia durerilor fantoma. Un anestezist din Cluj mi-a bagat un ac in coloana. Imi injecta o substanta de trei ori pe zi. Dupa sase luni, durerile au disparut. Habar n-am ce-mi baga ala”, a mai explicat Prigoana.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *