ANM anunţă un val de frig şi ploi violente în țară. De azi, toamna autentică se întoarce. Instabilitatea atmosferică pune stăpânire pe toată ţara, iar temperaturile vor fi în scădere.

ANM anunţă un val de frig şi ploi violente

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), valorile termice diurne vor fi în scădere in regiunile nord-vestice, în creştere în cele sudice şi nu vor avea variaţii importante în restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi ploi, îndeosebi spre seară şi noaptea în regiunile intracarpatice, la munte şi pe arii relativ restrânse în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe crestele montane, scrie fanatik.ro

Azi, 24 septembrie, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări şi va ploua şi cu caracter de aversă, în majoritatea regiunilor, dar pe arii mai restrânse în cele nordice.

Prognoza meteo pentru toată ţara

În sud-vestul teritoriului vor fi posibile şi descărcări electrice. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul ţării. Temperaturile maxime, în scădere faţă de intervalul precedent în sud-vest, sud şi est, se vor încadra între 16 şi 24 de grade, iar cele minime între 8 şi 17 grade. Valorile termice se vor situa, miercuri, în jurul celor normale la această dată.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *