Lisa Marie Presley a murit! Presa din Statele Unite ale Americii a publicat anunțul decesului singurei fiice a lui Elvis Presley cu Priscilla Presley la vârsta de 54 de ani. Mama a fost cea care a dat vestea devastatoare.

Fiica Regelui Rock ‘n’ Roll-ului a murit la 54 de ani. Lisa Marie Presley a fost dusă de urgență, joi, la un spital în Los Angeles, unde a decedat după puțin timp. Mama ei, Priscilla Presley, a transmis un mesaj sfâșietor în care confirmă moartea fiicei ei.

Lisa Marie Presley a murit

„Priscilla Presley și familia Presley sunt șocați și devastați de tragica moarte a iubitei lor Lisa Marie. Sunt profund recunoscători pentru sprijinul, iubirea și rugăciunile tuturor și cer să li se respecte intimitatea în această perioadă dificilă.”, a transmis un reprezentant al Priscillei Presley pentru Fox News Digital.

La rândul ei, Priscilla a dat o declarație pentru People în care a împărtășit situația dureroasă prin care trece.

„Cu inima distrusă vă împărtășesc vestea că frumoasa mea fiică Lisa marie ne-a lăsat. Era cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o. Cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față aceste pierderi profunde. Mulțumim pentru iubire și rugăciuni. În această perioadă nu o să mai comentez pe această temă.”, a trsmis cea care i-a fost soție lui Elvis Presley.

Joi, Lisa Marie a fost dusă la spital de urgență după ce autoritățile din Los Angeles au primit un apel în care s-a anunțat că aceasta nu respira. La scurt timp, mama ei a fost văzută intrând la camera de urgență, după ce a a ajuns la centrul medical în care se afla fiica sa.

Marți seară, Lisa Marie Presley a fost prezentă la decernarea Globurilor de Aur alături de mama ei și a fost martor la momentul în care actorul Austin Butler a câștigat Globul de Aur pentru cum l-a portretizat pe tatăl său în biografia lui Baz Luhrmann a Regelui Rock ‘n’ Roll- ului.

Viața Lisei Marie Presley
Lisa Marie a fost în lumina reflectoarelor de când era bebeluș, fiind fiica unei legende a muzicii. Aceasta avea doar 9 ani când Elvis a murit.

Fiica Regelui s-a căsătorit la doar 20 de ani pentru prima dată, cu Danny Keough, cel care avea să devină tatăl regretatului ei fiu, Ben, și fiicei ei, Riley. Cei doi au divorțat șase ani mai târziu, în 1994. La 20 de zile după divorț, Lisa marie s-a căsătorit din nou, dar de data aceasta cu Regele Pop, Michael Jackson. Doi ani mai târziu, au divorțat.

În 2002, Lisa Marie s-a recăsătorit cu celebrul Nicholas Cage, dar mariajul lor a durat doar 107 zile. Ultima căsnicie, cea cu Michael Lockwood a fost de-a dreptul scandaloasă. Cei doi au fost căsătoriți timp de 10 ani, până în 2016. Împreună au avut două fetițe gemene, pentru care s-au luptat în instanță, după ce

Lisa și-a acuzat fostul soț că avea pe calculator pornografie infantilă, acuzație negată de acesta. La rândul lui, Lockwood a spus judecătorilor că se teme că fiica Regelui va relua consumul de droguri, ea fiind dependentă de anumite substanțe în trecut.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *