Horoscopul runelor pentru săptămâna 16-22 ianuarie 2023, realizat de Mihai Voropchievici
Berbecii, în intervalul 16-22, nu vor să mai vorbească cu mine. Vor fi doar ei cu Dumnezeu. Sunt ceva mai retrași. Sfatul e să îi lăsați în pace pe Berbeci și să nu îi agasați. Au, poate, undeva în suflet o analiză pe care o fac. Aura asta de mister e aura pe care ne-o oferă Divinitatea din când în când pentru a ne reculege și a ajunge unde ne dorim.

Taurii au o rună foarte interesantă, mai ales că anul va fi prea bun pentru ei. Pentru cei care sunt în cuplu fără copii, runa aduce fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor îndeplini.

Gemenii au o atenționare. Este cazul să abordeze altfel problemele care îi interesează. Trebuie să schimbe tactica, să ia măsuri și să acționeze în consecință. Dacă au fost răi cu cei din jur, e cazul să fie mai buni. Sunt cei mai inteligenți din zodiac și știu ei cum să acționeze.

Racii au multe frământări, multe probleme. Vor găsi rezolvarea tuturor problemelor numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Nu vor mai da directive, ci se vor consulta cu alții.

Leii au avut ceva probleme, dar în săptămâna care vine dau lovitura pe toate planurile, căci îl au pe Wunjo! Când spunem Wunjo înseamnă câștig pe toate planurile.

Fecioarele vor trebui să susțină o mică bătălie din care vor ieși câștigătoare. Nu trebuie să aibă temeri. Bătălia asta se poate chiar și anula, pentru că tot el vor câștiga, însă lor le place. Sunt critice, caustice. De ele depinde cum vor folosi calitățile lor.

Balanțele au o bătălie furtunoasă, o dispută. Trebuie să își păstreze calmul, căci totul se aranjează. Cu calm, totul se poate rezolva.

Scorpionii sunt într-o săptămână de mesaje. Primesc telefoane, scrisori, mail-uri, tot ce înseamnă corespondență. Sunt suprasolicitați. Un mesaj din tot ce primesc e foarte important, așa că să aibă grijă cum îl recepționează.

Săgetătorii trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la locul de muncă. Să își aducă aminte că ei sunt cei mai importanți pentru ei.

Capricornii au parte de protecție divină. Este protecția împotriva forțelor malefice, a răutăților și a dușmăniilor. Au o săptămână plină de lucruri bune.

Vărsătorilor li se anunță o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Gândurile sunt bune în cazul lor.

Peștii au parte de multă dragoste. Cei singuri găsesc pe cineva. Cei căsătoriți trebuie să aibă grijă, căci au un an karmic. Să nu intre în alt acvariu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *