Horoscopul iernii 2022-2023. Solstițiul de iarnă se apropie cu pași repezi. Soarele își va face simțită prezența în cel mai sudic punct, la sfârșitul lunii decembrie. De acolo, își va începe călătoria spre nord.

Ce schimbări aduce acest fenomen în viața zodiilor. Care sunt nativii pentru care totul se va schimba în următoarele luni de zile.

Horoscopul iernii 2022-2023

Horoscopul iernii 2022-2023. Solstițiul de iarnă este unul dintre cele mai importante evenimente din punct de vedere astrologic. Vine la pachet cu schimbări importante în viețile nativilor, mai ales în circumstanțele în care planete precum Jupiter sau Saturn vor forma conjucții între ele. Este momentul în care începe semnul zodiacal cardinal al Capricornului.

Solstițiul de iarnă marchează renașterea vieții pe pământ. Această perioadă de timp este una care transmite, în mod simbolic, pozitivitate, speranță și credință. Potrivit astrologilor, evenimentul are un impact imens asupra calității vieților oamenilor, precum și asupra minții.

Sfârșitul lunii decembrie va aduce vești bune, în mare parte, pentru toate semnele zodiacale. Există o zodie care se va bucura de schimbări uriașe în viața sa. Norocul pare că va bate, în sfârșit, la ușile nativilor din semnul zodiacal al Capricornului. Solstițiul de iarnă va aduce lumină în universul întunecat al acestora.

Capriconul va dori să fie mai activ din punct de vedere social. Va ieși la plimbări, va lega noi prietenii și va fi mai atent la oamenii din jurul său. Totodată, pe plan emoțional și sufletesc, nativii vor reuși să accepte unele părți ale personalității lor care le displăceau înainte. Și cariera lor va cunoaște o dezvoltare importantă.

Ce vești aduce Solstițiul de iarnă

Berbec. Va fi un moment bun ca nativii să-și pună planurile în aplicare. Succesul va depinde de munca pe care o vor depune, precum și de capacitatea lor de a fi răbdători. Ar trebui să lase viața să-și urmeze cursul natural. În scurt timp, vor ajunge la concluzia că eforturile lor au meritat.

Taur. Taurii își vor muta atenția spre relațiile primare din viețile lor. S-ar putea să reconsidere unele legături și să le analizeze mai cu atenție. Relații distruse cândva ar putea să fie remediate acum. Nativii nu ar trebui să-și ignore ideile creative. Solstițiul de iarnă vine la pachet cu mult potențial.

Gemeni. Cu siguranță, în viața Gemenilor urmează o perioadă de creștere din multe puncte de vedere.

Nativii vor avea parte de sprijinul emoțional la care au visat multă vreme. Se poate, însă, ca în perioada de tranzit ce urmează să se simtă mai vulnerabili.

Rac. Solstițiul de iarnă poate activa sentimentele interioare ascunse mult timp de către nativi. Racii își vor analiza emoțiile și le vor înțelege mai bine. Este timpul să treacă peste anumite dureri și suferințe. Viața trebuie îmbrățișată în toate formele ei.

Cine trebuie să fie mai atent la emoții

Leu. Leii vor trece printr-o perioadă provocatoare. Este bine să fie proactivi în următoarele luni de zile.

Vor acorda mai multă atenție muncii, precum și programului alimentar pe care îl urmează. S-ar putea să descopere noi pasiuni, la care nu s-au gândit niciodată până acum.

Fecioară. Perioada Solstițiului de Iarnă va aduce sentimente de încredere în viețile nativilor. Vor atinge maximul creativității, iar acest lucru va fi apreciat inclusiv la locul de muncă. Este posibil să se implice în noi activități cu prietenii și familia. Lunile ce urmează vor fi încărcate de pozitivitate.

Balanță. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Balanței vor fi interesate de realizarea unor noi conexiuni sociale în lunile ce urmează. S-ar putea să organizeze unele întâlniri acasă sau în natură.

Relațiile vor evolua în mod fericit pentru acești nativi.

Scorpion. Solstițiul de iarnă marchează începutul unei perioade prospere pentru Scorpioni. S-ar putea să fie solicitați să se implice în noi proiecte, ce le vor aduce venituri financiare consistente. Au tendința, însă, de a-i controla pe cei din jur. Trebuie să fie atenți să nu explodeze când se supără.

Schimbări în carieră pentru acești nativi

Săgetător. Solstițiul de iarnă are efecte importante asupra vieții profesionale a acestor nativi. S-ar putea să aibă loc unele schimbări la locul de muncă. Este posibil să primească o ofertă care să implice călătorii în locuri îndepărtate ale lumii. Persoanele tinere ar trebui să se concentreze asupra carierei lor.

Vărsător. Următoarele luni de zile vor fi pline de aventură. Nativii vor învăța în mod constant lucruri noi despre ei și despre viață. Este posibil să se simtă puțin pierduți acum, însă nu trebuie să se îngrijoreze. Soarele va răsări și pe strada lor.

Pești. Nativii se vor concentra mai mult pe aspectele interioare. S-ar putea să organizeze o vacanță în care să meargă singuri. Le va prinde bine, fiindcă doar așa vor reuși să se apreciere mai mult și să fie mai indulgenți cu ei înșiși. În cele din urmă, încrederea în puterile lor le va fi sporită și vor putea să se implice mai activ în unele proiecte.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *