Pe 8 noiembrie 2022 va avea loc o eclipsă de Lună care își va pune amprenta asupra mai multor zodii. Două dintre ele vor avea parte de răsturnări de situație în viețile lor sentimentale.

Eclipsă de Lună pe 8 noiembrie 2022, când are loc Luna Plină în Taur
Berbecii ies în evidență cu ideile lor extrem de inventive. Fac față unor situații destul de provocatoare. Sunt extrem de focusați pe ceea ce au de făcut și vor reuși să respecte toate termenele la care s-au angajat.

Taurii nu sunt deloc afectați de eclipsa de Lună, ba chiar se poate spune că acești nativi vor fi ceva mai relaxați. Se vor odihni mai bine și vor privi toate situațiile vieții lor cu alți ochi, mult mai detașați.

Gemenii, în schimb, au de dat anumite socoteli cuiva drag. Dau de tot felul de incertitudini, de oameni care nu reușesc să îi înțeleagă până la capăt.

Racii își suspendă anumite activități întrucât vor să se ocupe mai mult de ei. Au de-a face cu tot felul de persoane destul de nepoliticoase și vor să se debaraseze de anumite anturaje.

Leii sunt în culmea fericirii în perioada care urmează. Eclipsa de Lună le dă o energie fantastică.

Și pentru Fecioare se anunță o vreme plăcută. Răsare soarele pe strada nativilor de pământ care au avut de pătimit în ultima vreme.

Ei bine, Balanțele au parte de câteva dificultăți în relațiile lor. Ele se numără printre cele pentru care viața poate fi dată peste cap.

Scorpionii schimbă anumite proiecte cu altele. Își găsesc, în sfârșit, menirea.

Săgetătorii pot fi ușor debusolați de niște cheltuieli pe care le au de făcut.

Capricornii n-au o perioadă grozavă. Certurile la locul de muncă se amplifică de la o zi la alta.

Vărsătorii dau de persoane extrem de interesante, care îi inspiră în realizarea proiectelor lor personale.

Peștii, în schimb, fac noi jurăminte în dragoste după ce li se reproșează că nu s-au ținut de câteva promisiuni.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *