Acum zece ani, Madalina Manole a decis sa-si ia viata chiar de ziua ei. Celebra artista a inghitit 400ml de Furadan, un pesticid cunoscut ca fiind foarte puternic si letal. In cateva minute, Madalina a parasit aceasta lume lasand in urma lacrimi si durere.

Madalina Manole a fost gasita de sotul ei, Petru Mircea.

Petru si-a crescut singur unicul fiu, ajutat si de parintii lui, din cand in cand. In urma sin. u.ciderii Madalinei Manole, parintii si

fratele acesteia au pornit un scandal urias cu Petru Mircea. Acesta a decis ca ei sa nu-si mai vada nepotul.

Baiatul a crescut si tatal sau a fost nevoit sa-i spuna ce s-a intamplat cu mama lui.

“Petru este un copil inteligent, pasionat de tehnologie. Tatal lui trebuia sa ii spuna, pentru ca altfel ar fi aflat de pe internet, fie de la vreun copil i-ar fi spus la scoala. I-a povestit tot, cum a gasit-o, despre biletul de sin .u.cidere.

I-a spus ca mama lui a ales sa se elibereze de po.v.ara apasatoare cu care traia in suflet. Baiatul a pus intrebari si a primit raspunsuri.

El este foarte matur si a inteles. Petru Mircea s-a pregatit mult pentru acest moment, a intrebat fel de fel de psihologi cum ar trebui sa procedeze”, au marturisit surse apropiate sunetistului de la ProTV, pentru Playtech.ro.

Pe perioada pan.d.emiei, Petru Mircea si-a dus fiul la bunici la Botosani: “Copilului ii este mult mai bine acolo, iar bunicii il rasfata cat e ziua de lunga. La vila din Otopeni ar fi stat singur foarte multe ore pe zi. Pentru merge o data pe luna sa isi vada fiul”, au mai spus persoanele respective.

Cum arata acum fiul Madalinei Manole

Ce pensie de urmas primeste fiul Madalinei Manole

Tatal Madalinei Manole a spus ca Petru Mircea a ramas fara bani din cauza problemelor financiare pe care le are cu firmele sale. El este foarte trist pentru ca ca nepotul sau locuieste mai mult la Botosani, la bunicii din partea tatalui, si traieste doar din pensia de urmas. Madalina Manole era angajata ca solista de muzica usoara la Ansamblul Artistic al Armatei, iar baietelului i-ar reveni acum o pensie de 1.200 de lei.

Ion Manole a mai spus ca Madalina intretinea toata familia, cantareata castiga chiar si 10.000 de euro la o nunta. Acum insa, Petru Mircea ar fi nevoit sa inchirieze vila in care a locuit cu artista, din cauza problemelor financiare. Mai mult, el ar vrea sa vanda si un teren pe care-l cumparase Madalina.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *