Ramona Badescu se marita. Frumoasa actrita face si nunta si botezul baietelului sau, nascut la 50 de ani. Ramona a decis sa merga la altar cu Fabio Cali, bancherul sicilian care este tatal baietelului ei.

„Botezul lui Ignazio s-a tot amanat din cauza pandemiei, dar se apropie si momentul lui. Ne pregatim! Ne ocupam acum de lista cu invitati si de organizare, de tot ceea ce trebuie pentru ca fiul meu sa aiba un botez deosebit, un botez ca in basme! Surpriza este ca ne-am gandit sa unim doua evenimente importante din viata noastra si o sa facem nunta impreuna cu botezul!”, a declarat Ramona Badescu pentru Click.

„Deocamdata, cel putin acum, sunt putin in dubiu in ceea ce priveste locatia botezului. Mamei mele i-ar face placere ca fiul meu sa fie botezat ortodox. Normal, traind in Italia, ar trebui sa fie botezat catolic, chiar daca este si crestin ortodox.

Sunt acum in medieri si in stabilirea tututor detaliilor si sper sa stabilim si data evenimentului, pana la urma vom decide cum este mai bine. Mama mea si-ar dori sa-l botezam pe Ignazio in aceeasi bisericuta unde am fost botezata si eu, la Craiova, iar tatal lui, Fabio, vrea sa fie botezat catolic, in Italia, asa ca deocamdata suntem in negocieri.

Pentru mine, botezul este un moment foarte important in viata unui crestin! Multi spun ziua in care s-au nascut, dar nu isi aduc aminte si ziua in care au fost botezati…”, a mai adaugat actrita.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *