Fosta sotie a lui Razvan Simion, Diana Simion, s-a casatorit. Marele eveniment a avut loc sambata. Diana s-a casatorit cu Radu Bita. Iata primele imagini de la nunta fostei sotii a lui Razvan Simion.

Diana Simion si Radu Bita se stiu de mai bine de 20 de ani. Cei doi s-au reintalnit in 2019 si s-au indragostit .

Cei doi par sa fie mai fericiti ca niciodata. Diana Simion a publicat pe pagina de facebook mai multe fotografii de la fericitul eveniment .

”DA. Suntem o familie”, a scris sotul Dianei Simion pe pagina lui de Facebook.

 

Razvan Simion si Diana au divortat in 2015. Ce mesaj i-a transmis prezentatorul la acea vreme

Razvan Simion si Diana au divortat in anul 2015. Gurile rele au spus ca marul discordiei din casnicia lor a fost chiar Lidia Buble. Prezentatorul a negat acest lucru. Apoi Razvan a trait o poveste de iubire intensa pret de cativa ani alaturi de cantareata. Norocul nu i-a suras nici de aceasta data si s-au despatit. In 2015 Razvan Simion ii transmitea fostei sale sotii Diana un mesaj emotionant. Acesta a fost facut public.

„Timp de 15 ani am trait o poveste frumoasa, poveste din care s-au nascut cele mai importante fiinte din viata mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleasi si am hotarat ca cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor nostri este sa o luam pe carari separate. Intr-un mod civilizat, discret, asa cum a fost viata noastra din spatele micului ecran si pana in acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodata usor de luat, dar fiecare dintre noi si-a gasit puterea de a face ce a considerat ca este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fara doar si poate centrul universului nostru si, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi sa il urmam, ei vor avea intotdeauna dragostea si sprijinul parintilor, al nostru, al amandurora.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *