Dani Otil a facut anuntul in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani. Prezentatorul a spus cand va naste Gabriela Prisacariu.

Cei doi asteapta cu nerabdare venirea pe lume a baietelul lor. Potrivit prezentatorului, marele eveniment s-ar putea produce chiar in aceasta saptamana. Totusi, Dani nu a specificat ziua exacta.

”Saptamana asta s-ar putea sa nasc. Nu spun exact momentul. Cred ca vine toata presa din Romania. Am ales o clinica cu carciuma peste drum. Acolo o sa stau, ca cica nu ai voie in interior”, a spusDani Otil la Neatza cu Razvan si Dani.

Prezentatorul a dezvaluit si problemecu care se confrunta in pragul nasterii bebelusului. Cei doi nu s-au decis asupra numelui pe care micutul il va purta si inca ii mai spun ”Carcel”.

”Traiesc o drama in prag de nastere. Jumatate din numele puse pe o lista nu sunt adecvate, il cheama tot Carcel, nume de cod, iar domnul doctor, care ne e si prieten a scris pe fisele lui ”copilul fara nume”. Acum, posesorii de caini nu le mai pun nume cainilor gen Rex, ci acum ii numesc Arthur. ”, a mai spus Dani Otil.

Dani Otil si Gabriela Prisacariu si-au unit destinele la data de 15 mai, iar petrecerea de nunta a avut loc chiar la restaurantul pe care prezentatorul de televiziune il detine in Bucuresti.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *