Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, conform meteorologilor ANM.

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, iar vestea din partea lor este aceea că temperaturile scad destul de mult în zilele ce urmează.

ANM a transmis cum va fi vremea în următoarele două săptămâni
Iată cum va fi vremea în diferitele zone ale țării, pentru perioada 30 august – 12 septembrie 2021.

Vremea în Banat
În Banat, vremea va fi una destul de frumoasă, cu temperaturi normale pentru această perioadă de timp. În special la începutul toamnei, pe întâi și doi septembrie, temperaturile vor fi mai răcoroase și atunci termometrele nu vor arăta mai mult de 22 °C.

În restul intervalului temperaturile vor fi între 11-14 grade. Va ploua în prima zi de toamnă, iar în rest doar pe arii restrânse.

Vremea în Crișana
În Crișana, temperaturile vor fi cuprinse între 19 și 22 ° C, iar minimele vor fi de până la 7 ° C. În restul intervalului, temperaturile vor fi cele apropiate intervalului normal anume de 23 – 25 °C. În intervalul 31 august – 1 septembrie va ploua pe arii extinse.

Vremea în Transilvania
În Transilvania, vremea va fi rece până pe 4 septembrie și se vor înregistra până la 21 °C în ceea ce privește maximele, iar minimele vor fi de șapte sau 10 ° C. În perioada 31 august – 1 septembrie va ploua pe arii extinse și șansele de ploaie cresc din nou după data de 6 septembrie.

Vremea în Maramureș
În Maramureș, vremea va fi mai rece decât va fi normal până pe data de 31 septembrie și se vor înregistra între 18 și 20 ° C, conform anunțului din prognoza meteo ANM.

În restul intervalului analizat, temperaturile vor fi cele normale și se vor încadra între 22 și 25 °C . Până pe 2 septembrie va ploua foarte mult.

Vremea în Moldova
În Moldova, vremea va fi în răcoroasă până pe 4 septembrie, dar și pe data de 7 septembrie și maxima nu va depăși 20 °C, în timp ce minima va fi de opt sau 12 °C.

Prognoza pe două săptămâni arată că în celelalte zile ale acestui interval, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în sus și pot atinge chiar și 20 de grade.

Vremea în Dobrogea
În Dobrogea, vremea va fi caldă la început de toamnă și se pot înregistra chiar și 28 °C, dar vremea se strică începând cu 2 septembrie și vor fi între 21 °C și 23 °C pe timpul zilei, în timp ce noaptea vor fi 11 °C sau 16 °C.

Temperaturile vor înregistra o creștere ușoară. Regimul pluviometric va fi deficitar și se vor semnala ploi slabe pe întâi și pe șase și șapte septembrie.

Vremea în Muntenia
În Muntenia, vremea va fi răcoroasă până pe 3 septembrie, iar temperatura nu va depăși 24 °C ziua sau între 7 °C și 13 °C noaptea.

În restul intervalului va fi un regim termic apropiat celui specific, dar vor fi și unele zile în care vremea va fi mai caldă decât va fi normal, iar temperaturile pot ajunge la 28 °C.

Vremea în Oltenia
În Oltenia, vremea va fi caldă, cu temperaturi mai mari decât ar fi normal, care vor încadra între 25 °C și 28 °C pe timpul zilei și minime de 12 °C și 16 °C.

În perioada 2-3 septembrie 2021 va fi mai răcoare, iar temperaturile nu vor depăși 24 °C.

Vremea la munte
La munte, vremea va fi mai răcoroasă decât ar fi normal până pe trei septembrie și se vor înregistra între 6 °C și 16 °C. Valorile negative vor apărea la peste 1700 m altitudine. Până pe 2 septembrie este posibil să fie înregistrate multe ploi.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *