Florin Călinescu a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că încheie colaborarea cu postul Pro TV. La mijlocul lunii iulie, el anunța pe Facebook că se retrage de la Românii și încheie colaborarea cu postul TV.

În urmă cu puțin timp, fostul jurat de la Românii au talent a făcut un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Omul de televiziune a anunţat că va lucra la… totul pe B1tv.ro

„Pentru că niște buni prieteni s-au gândit să ne încrucișăm destinele, m-am gândit să o iau de la zero. Nu am nicio teamă, nicio frică. Ei mai curând genul meu să construiesc decât să mă dau pe tobogane făcute de alții, cu trasee bine judecate de ei. (…) Nu îmi fac o televiziune că nu sunt atât de nebun, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla probabil săptămâna asta despre ce este vorba, de consilier, de consultant. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei cu dvs. Am semnat un contract de consultanță, de consiliere pentru mai multe televiziuni”, a spus Florin Călinescu într-un live pe Facebook.

El a adăugat că acum caută „oameni care să se exprime într-un fel sau altul într-un colectiv de creație” și vrea să facă programe românești pentru acele televiziuni.

„Fac împreună cu niște prieteni niște lucruri importante. Eu sunt chemat să-mi dau cu părerea și să începem să creionăm niste programe”, a mai spus el.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *