Smiley și Gina Pistol au devenit părinți acum câteva luni şi sunt gata pentru botezul micuţei Josephine. Evenimentul va avea loc anul acesta, însă cei doi nu au vrut să divulge data exactă.

Smiley şi Gina Pistol se pregătesc de botez. „Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”, a spus Smiley pentru Click!.

Potrivit surselor apropiate celor două vedete, nașul fetiței lor va fi Adrian Sârbu, fondatorul Pro TV și cel care de mulți ani îi este mentor și prieten de încredere lui Smiley, scrie Cancan.

Smiley se implică în creşterea fetiţei. Cu ce piesă o adoarme pe Josephine

Adrian Sârbu, fostul CEO de la Pro TV, şi-a deschis o televiziune de ştiri. Aceasta se numeşte Aleph News şi a început să emită din septembrie, anul trecut. Mogulul media a preferat să lucreze, la acest nou proiect, cu oameni pe care îi cunoaşte de la Pro TV şi de la Mediafax. „Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, au dezvăluit apropiații cuplului Smiley şi Gina Pistol.

„Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îţi dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a declarat Smiley.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *