Gabriela Cristea revine pe micile ecrane și va prezenta un show matrimonial care se numește „Mireasa: Urzeala Soacrelor” și va putea fi văzut, pe Antena Stars.

„Urzeala Soacrelor” este o extensie a reality show-ului Mireasa, de la Antena 1, emisiune prezentată de Simona Gherghe. Noua producție cu Gabriela Cristea începe luni, 29 martie, de la ora 19:00 și va rula de luni până vineri, scrie Pagina de Media.

Prezentatoarea va dezbate alături de invitaţii săi cele mai importante subiecte din casa Mireasa, răspunzând și întrebărilor telespectatorilor.
Telespectatorii pot merge în platoul emisiunii:

„Cei de acasă vor avea ocazia, prin intermediul emisiunii Mireasa: Urzeala soacrelor, să îşi susţină favoriţii în direct, la TV.

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie trimiţând un mesaj la adresa fanmireasa@antenagroup.ro , urmând a fi contactaţi de echipa emisiunii de la Antena Stars, pentru a programa prezenţa în platoul reality show-ului”, anunță oficialii postului TV.
Cine e Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din SNSPA din București, Comunicare neurolingvistică și Facultatea de Sociologie Comunicare diplomatică – Ministerul Afacerilor Externe.

A debutat la TVR 1 în 1994, fiind prezentator al concursului Eurovision. Până în februarie 1996 a prezentat diverse emisiuni matinale și de divertisment la Tele 7abc, iar apoi până în iulie 2000 a lucrat la Pro TV ca PR Manager în campania ProNato și prezentator. În perioada noiembrie 2000 – iulie 2005 a fost prezentator de știri sportive și co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1 TV.

Din anul 2007 până în toamna lui 2018 a lucrat la postul Kanal D, fiind prezentatoarea emisiunii reality-show Noră pentru mamă, care acum se numește Te vreau lângă mine, de unde a fost concediată, apoi prezentatoarea emisiunii , Te iubesc de nu te vezi , pe Antena Stars.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *