Cristina Cioran a făcut un anunț cu ochii în lacrimi, în această miercuri. Vedeta a transmis în direct că este gravidă, la vârsta de 43 de ani, dar și că traversează cea mai fericită perioadă a vieții sale.

Cristina Cioran, anunț cu ochii în lacrimi, despre prima ei sarcină

“Am avut mari emoții, mai ales că multe fete pierd sarcinile în ziua de astăzi. Iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică, la 43 de ani. Sunt însărcinată în 3 luni, îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le spun. Așa sunt primele luni, analize, e greu. El s-a bucurat foarte tare, nu știam cum să îi spun. Mi-am luat un test, eram la muncă, i-am dat o poză și a început să urle, să spună tuturor.

Este o sarcină dorită, am vrut să facem și copil. Mă simt extraordinar, abia ce am aflat rezultatul testelor, săptămâna trecută. Abia aștept, viața mea va fi și mai frumoasă, dar știu că va fi greu. Mi-a fost rău în aceste luni. Mamei nu îi venea să creadă, ea stă la Constanța. Sora mea are un băiețel, este în Anglia. Mama mereu mă întreba când îi fac un nepoțel. Sora mea nu se oprea din țipat când i-am zis. Am intrat în trimestrul doi, ar trebui să nasc în septembrie.

În prima lună mâncam mult și s-a și văzut. Pofte aveam și înainte și nu eram gravidă. Mi-a fost indicat și fac și un tratament cu hormoni. (…) Abia aștept să fim colegi, să ne vedem aici la Vorbește Lumea săptămână de săptămână”, a susținut Cristina Cioran, miercuri, la PRO TV.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *